* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 9. januar 2010

Freezzzzzzzing!


Brrr! Her kommer iskalde frostbilder fra sist vinter. Kunne jo lett vært ute å knipsa skikkelige bra isbilder med det flotte lyset og den deilige snøen som er ute nå, men hvem orker å gå ut? Og om man har våget seg ut i alle minusgradene, hvem orker å ta av seg vottene for å stille kameraet og trykke på utløseren? Ikke jeg! Neglsprengen jeg fikk fra bilen og inn til huset mens jeg bar matvarer og post i går kommer ikke til å bli glemt med det første. Så her sitter jeg i sofaen og titter ut på den vakre vinteren og tenker at jo, jeg burde gå en tur ut i det fine været. jeg har jo varme klær osv.



Tok faktisk en tur i kiosken for å kjøpe lørdagsgodt til ungen, lufte hunden og kjøpe avis til meg selv (tre ting på en gang) i stad så det får holde for denne gangen. Skulle vært nede i byen og kjøpt Knausgård 2, men det blir litt langt i dag kjenner jeg.



Kan faktisk ikke huske at jeg har sittet så mange timer i en sofa i løpet av en måned. Begynner ikke å bli vant med det, men det er denne dvalemodusen som gjør seg gjeldende tror jeg. Føler meg litt som en bjørn som har gått halvveis i hi. Orker ikke gjøre så mye, må spare på energien! Vi har stengt av halve huset for å klare å holde en levelig temperatur inne, vi har tenkt ut krisescenarioer om strømmen går osv. Blir fint med vår nå : )

søndag 3. januar 2010

Rop på sommer'n så kommer'n!



Jeg fortsetter bildekavalkaden min, og finner masse sommerbilder! Selv om det er deilig med skikkelig vinter behøver den vel ikke vare så veldig lenge...
Nå har vi sløva oss gjennom romjula, innendørs for det meste, fordi det er skikkelig kaldt ute. Kan ikke nekte for at jeg lengter etter sol og varme nå!



Å ha bikka nyttår betyr jo også at det går mot lysere tider heldigvis.



Her er et bilde fra utstillingen jeg deltok i i mai forrige år. Det var spennende og betydde mye for meg.




















Og i august fikk vi et nytt familiemedlem ; Vera, en fox terrier. Uvant for meg med null hundeerfaring, men supert for mannen i huset som har fått en ny kjærlighet!









Jeg har ikke så mye tid for blogging om dagen. Men jeg prøver å opprettholde en viss kontinuitet. Det er også liten tid til å besøke andres blogger, dessverre. Men selv om jeg ikke er like flink i denne perioden setter jeg stor pris på alle som besøker meg, og alle koselige tilbakemeldinger jeg får. Takk for følget i 2009!