* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 11. april 2010

Grått er ganske flott


En bittelitten titt på det nymalte kjøkkenet. Det blir jo aldri ryddig nok slik at jeg kan fotografere hele rommet!

Jeg var jo litt skeptisk til å male grått, og konklusjonen er nå at det er finere enn det var : ) Litt fargeløst, men det kan løses med litt farger på detaljene vel.

mandag 5. april 2010

Frøken vårfryd!


Her er mitt bidrag til Frøken Vårfryd, en uhøytidelig fotokonkurranse hos Anne på Moseplassen.

Min kandidat får navnet Frøken frydlige hvitveis. Jeg har faste steder hvor jeg kan plukke den yndige blomsten, og er våren i rute har jeg dem på bordet til fødselsdagen min. Hvitveis er det første løftet om sommer, bladene begynner å sprette på trærne på denne tiden, fuglene synger høyt i sky, og høstens tørre, brune løv dekkes av grønnt igjen! Tror det er bare snakk om et par uker til nå : )

Fotokonkurransen åpner 14. april, og man kan legge seg til fram til da.

søndag 4. april 2010

Nytt, fresht kjøkken


Denne påska har vært dominert av oljemaling og dens konsekvenser; sterk, kvalmende malinglukt døgnet rundt tross åpne vinduer, maling under neglene, tørre white-spritehender, maleutstyr utover gulvet på do, gardintrapp hensatt på diverse steder, dårlig joggebukse-med-flekker-antrekk, rom fylt av andre roms ting.

Det er kjøkkenet som har fått seg tre strøk med ny farge etter nitten år. På tide? Ja. Er jeg konservativ? Ja, tror det, siden da vi pussa opp kjøkkenet for omtrent ti år siden, gikk vi for den samme fargen som var fra før! Og det er en ganske grei grønnfarge som jeg liker godt (tydeligvis!), og jeg likte egentlig kjøkkenet som det var. Og den nye grå fargen ble plukket ut fra tapeten i spisestua (se headeren på bloggen). Jeg er kjempeskeptisk til grått, og tvilte også lenge da jeg så resultatet på kjøkkenveggen etterhvert. Men med tre dekkende strøk er jeg FORNØYD! Er ikke helt ferdig ennå, så det er vanskelig å ta bilder uten maskeringstape + hyller og bilder ikke er på plass. Tror jammen vi skal spandere på oss ei ny korktavle også når jeg er i gang med fornying, tør den vi har er ganske gammel og slitt. Juhu forandring fryder!





Før




To dager igjen av ferien, det er bare å jobbe på!