* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 23. september 2011

farvel sommer



 Da synger sommeren på siste verset her i hagen. Prøvde å sitte ute i sola etter jobben i sta, men solstrålene var svake og jeg frøs. Så da var det bare å innse fakta: høsten er her. I morgen er det bort med hagemøblene for denne gang...

Så da var det bare å gå inn og fortsette med innendørs sysler. Belistningen rundt utgangsdøra er unnagjort. En ting jeg aldri klarer å lære meg her i livet er å være nøyaktig med målebåndet. Jeg bare får det ikke til samme hvor mye jeg bestemmer meg på forhånd at DENNE GANGEN skal alt bli pent og rett. Derfor er jeg i bunnløs takknemlighetsgjeld til sparkelen. Så også i dag, så resultatet ble greit, greit nok for meg ;)

FIN FREDAG!

 

torsdag 22. september 2011

fruktig


Da er det på tide å finne fram oppskriftene på eplekake og eplepai. Fredagen og helgen nærmer seg! 
GLED GLED :)



søndag 18. september 2011

Fugler i gangen




Jepps, da flyr det fugler rundt inngangsdøra vår. Eller, det ser mer ut som om de nettopp har kommet inn etter en lang flytur og nå puster de ut på en vakker kirsebærblomstrende gren her i gangen. Det ble ganske fint syns jeg, vi kan trenge litt farger og mønstre rundt om kring i huset. Fargene harmonerer godt med de andre veggene i første etasje.

Jeg skal røpe at belistningen ikke er helt ferdig. Ting tar nemlig tid. For anledningen er karmene rundt døra limt på med limpistol. Kanskje ikke en varig løsning, men det holdt til å få tatt litt bilder ;o)


Denne søndagen står i sofaens tegn kjenner jeg. Det er litt av hvert som venter i verkstedet. Jeg har laget knagger som jeg håper blir kule, må bare få på litt farge og glasur så er de klare til å monteres på bokskapene.  Ellers er det å gjøre som Vera: Finne seg en seg en deilig myk og varm skinnfell og slappe av! GOD HØSTLIG SØNDAG!






tirsdag 13. september 2011

meter med tapeter

Hurra, jeg skal tapetsere!
En bitteliten vegg rundt inngangsdøra skal til pers, og siden vi har så rolige vegger i gangen fra før så kan det kanskje være på sin plass med litt knæsj farge og mønster her.



Jeg har bært hjem katalogen fra Pip Studios fordi det var her jeg fant masse kult å velge i. Etter å ha googla tapeten deres ser jeg jo at denne tapeten er både populær og godt utbredt i de tusen hjem, så jeg har ikke helt fulgt med i tapettimen! Men noe herfra blir det nok. Og jeg bestiller direkte fra leverandør og sparer halve prisen!


Fine bilder fra katalogen HER