* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

mandag 18. februar 2008

HagevandringSiden det er vinterferie, men ikke tegn til snø, tok jeg en tur ut i hagen for å se etter liv. Det meste er selvsagt tørt og brunt ennå, slik som denne gamle rylliken. En blomst som egentlig ikke har plass i dette bedet, men her er vi ikke så harde på lukinga...Dessuten er den ganske fin nå syns jeg.
Denne kransen vokser litt fra år til år. Når kaprifolen blomstrer klipper jeg av noen lange slynggrener og vikler på. Har som mål at den skal bli tjukk og god, men det tar nok noen år til.

Her fant jeg to harde planter! Revebjella holder på å ta over hele hagen, så her må jeg passe på. Men de er jo kjempe fine i blomst, og bladrosettene som kommer opp er grønne hele året.
Marikåpa er også en harding, og titter allerede fram fra vissent blad fra i fjor.
Denne benken egner seg dessverre ikke til å sitte på lenger, men har fått selskap av en pilkrans og visne primula.

Snøklokkene leder. Første blomst ut i år også, selv om det ikke er noe snø og titte opp fra.En geranium jeg har funnet et eller annet sted og satt i potte for å se hvordan den blir.
Takløken er grønn året rundt, denne har jeg knabba fra svigermor og reist med gjennom Europa. Man skal jo ikke spørre etter avleggere, da dør de visst nok. Denne lever, om enn ikke i beste velgående. Har ikke vokst særlig mye. Faktisk ingen ting.


2 kommentarer:

Synnøve sa...

Så fine bilder! Gøy å se hva som titter opp i hagen etter hvert, får snart ta meg en tur rundt i hagen her også :) Ikke noe snø her heller, så det burde ikke være for vanskelig å finne noen små grønne spirer. Kjempefin hagebenk :) Ha en fin mandagskveld! Synnøve

Landliv sa...

Tenk å få være med på hagevandring nå da - i februar!! Det kribler etter å starte opp med vårforberedelser, men her er det kaldt og masse snø enda...
Hagen din er nok fantastisk om sommeren!!! Håper vi får se mer etterhvert ;-)