* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

mandag 16. februar 2009

Basilikum og perleblomsterDet er viktig med avbrekk i hverdagen! Mellom skriveøktene har jeg noen aktiviteter å velge mellom: Gå i skapet å se etter ting å spise, sette på en vaskemaskin, gå til postkassa, lese posten, sykle noen km på trimsykkelen mens jeg ser på Rachel Ray eller Ellen DeGeneres, lese blogger og aviser på nettet eller fotografere litt.

Som alle skjønner kan noen av disse aktivitetene lett ta overhånd. Det er nødvendig med streng disiplin! Jeg har måttet gi meg selv surfe-forbud, tiden går så alt for fort når man kaver rundt på nettet. Jeg legger ikke så mange spor etter meg på bloggene rundt om, tida strekker ikke til akkurat nå. Men jeg må ha tid til å være litt kreativ utenfor skrivingen også, så litt fotosafari rundt i huset er et akseptabelt avbrekk : )


Her er et stilleben fra kjøkkenavdelingen, hvite perleblomster og basilikum.
Ønsker alle en kreativ uke. Det er vinterferie her i gården, så jeg må rive meg løs fra tastaturet (ikke så veldig vanskelig som dere ser...) og aktivisere ungen. På torsdag og i helgen er det barneselskap å stelle i stand til. Det er bestandig moro : ) Bildrer kommer nok!


I have to break up my writingpractice with some other creative activity, taking pictures of a still-life in the kitchen. My butt will get quite big if I constantly sit down all day : ) but that is not a problem actually, because I make up excuses all the time to do everything else than write on my paper (my dead-line is the first of April so I better get a grip!).


13 kommentarer:

Verandasol sa...

Heihei, her inne har jeg ikke vært før, masse fint og se på :) Så fine bilder fra kjøkkenet ditt! Kjenner godt til at det er viktig med noen pauser innimellom jobbingen ;)

Jannicke sa...

Nydelig, blir aldri lei av Perleblomster!

Moderncountry sa...

Hei Marianne,

Jeg fant bloggen din ved en tilfeldighet og ble så entusiastisk over både huset ditt, ordene dine og den flotte kreativiteten!! Himmel for noen nyydelige vesker og produkter i keramikk du lager! Unikt, personlig og veldig Inspirerende!

Jeg så den vakre lysholderen du har laget. Lager du og selger du disse enda? Og hva ligger prisene på? Send meg gjerne en mail :

vinterhvitt@online.no

Takk for titten og inspirasjonen!
Aina

Synnøve sa...

Ja det er rart det der altså... Husker selv fra studiedagene hvor ufattelig lett det var å komme på alt mulig annet å gjøre, hihi ;) Nydelige bilder du har tatt, kjøpte meg også perlehyacinter i går, men fant ikke hvite... :/ Ha en fin uke du også! Synnøve

Sine sa...

Jeg kjenner meg definitivt igjen. Alt annet er så forlokkende at det er godt gjort.
Jeg er ikke akkurat overdisipinert. Det som reddet meg var tidsnøden. Jeg hadde rett og slett ikke tid til så mange avbrekk. Jeg har bevist for meg selv at jeg er utrolig effektiv og disiplinert vis jeg har dårlig tid. Men det er jo noen måneder til du leverer, er det ikke?

Nydelige bilder du tar. Nå fikk jeg også lyst på perleblomster.
Ha ei god skriveuke!

Hespe sa...

Ja, det er nok flere som burde lagt inn surfe-forbud av og til - ufattelig så for tiden går når man koser seg i blogglandia... Spesielt viktig blir jo å være litt disiplinert når du studerer, men jeg forstår det er lett å ta "avstikkere"....

Ha en fin uke!

Klemmer fra meg

Anonym sa...

så utrolig fine bilder! :o) Hvite perleblomster er jo bare noe av det fineste som finnes da :)

Ottilias Veranda sa...

Hej!
Vackra meditativa bilder! Nu har jag missat nåt...vad är det du skriver på? Jag har också svårt att få tiden att räcka till...det är många som rycker i en hela tiden!

ha de bra!
Liisa

Duften av erteblomster-Vibeke sa...

Perleblomster er herlig og det var bildene dine også!:o)

Ønsker deg en fin uke,
Vibeke

Les Cotrions sa...

I just adore basil! Beautiful pictures!
Happy day!!!
Vale

Ellen - Charmerende gjenbruk sa...

Hei Mariann
Jeg ser at du bor i Fredrikstad, kansje vi kan møtes hos Kristin i Engelsviken etter påske, hun planlegger et bloggtreff der da. Det blir nok annonsert på bloggen når det nærmer seg.
Sååå nydelige bilder av perleblomster du viser på bloggen.
Du må ha en god uke.
Klem...Ellen

Tulip sa...

hei.
Ja kjenner igjen de avbrekkene!!! Sant som du sier at det er viktig at man er disiplinert når man jobber med en oppgave, ellers tar avbrekkene overhånd.
Full forståelse for at noen ting må vike plass, som blogging og kommentering av andres blogger, har den samme greia selv til tider.

Kos deg videre:)

Anka sa...

Nydelig bilder du viser her. Får en sånn ro av å se pa dem:) De er så fine de perleblomstene. Kos deg med vinterferie å unn deg litt kos og fotosafari:)