* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 29. april 2009

Smile!



Et kjapt lite innlegg fra en travel og fornøyd frue! Ting skjer, det er vår og varmt, det spirer og gror i vinduskarmen, og jeg har masse inspirasjon og arbeidsglede : ) Skal bli gøy å vise fram resultater etterhvert.


Det blir ikke særlig mange interiørbilder her på bloggen om dagen, kan vel si forsiktig at huset ikke akkurat blir prioritert... Men har noen planer som ligger og modner og venter på rett tid. Uansett er det deilig med arbeidslyst, håper det er smittsomt!

8 kommentarer:

LIVS LYST sa...

Det var kjempe søtt med stemorsblomster i det kremmerhuset. Jeg har kjøpt et slik et og vet liksom ikke helt hva jeg skal bruke det til. Men da sier jeg takk for tipset!

Hilsen Ljo ;O)

Les Cotrions sa...

Ohh they're so lovely!!!! Very nice cornets with violets!
Wish you a sunny week!
Vale

h.espe sa...

Så kjempefine bilder, og nydelig å sette stemorsblomstene i de kremmerhusene!! Nyt våren, det er nå vi har den :o)

Klem fra Hildegunn

GundaM sa...

Så flott ting går på skinner og du så vakre bilder marianne!!!

Kkos dæ videre;)

H elle K sa...

Hei Marianne, takk for koselig melding, tenk å plutselig opppdage deg, og det her i Fredrikstad.. Vært koselig om du stakk en tur innom.. Kos med solen og våren.. Ps. lekre bilder. Klem Kristin

Synnøve sa...

Hei på deg! Så bra med masse inspirasjon og arbeidsglede hos deg da... :) Her har det vært litt motsatt i det siste, og har ikke fått blogget så mye. Men håper å få rettet på det snart! Gleder meg til å se hva du har å vise frem etterhvert :) Ha en fortsatt fin søndag! Synnøve

Lisemoren sa...

Så fint det var her. Jeg likte så godt kremmerhusene.

Jeg leste innlegget ditt om nostalgi med stor interesse, og syntes jeg fikk tenkt litt. Jeg nyter synet av et godt håndarbeid, og syns det er veldig kjekt å ha et mellom hendene selv. Jeg er også svært glad i bunader, som jeg hekler til. Jeg syns det er godt at det er tradisjoner som følger med generasjonene, men er redd at håndarbeid, vil bli mer og mer sjeldent med neste generasjon. Det er mye kunnskap som ikke kommer videre lenger.

Ønsker deg en fin uke : )

svein`s kone sa...

Hei, hei:) så nydlige kremmerhus. klem, bare en liten natt tur innom deg å titter litt:)