* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 19. september 2009

Independent woman!


Etter to år på lånekassa tjener jeg endelig egne penger igjen. Det er flott å være tilbake i en kul, utfordrende, slitsom, morsom, utakknemlig, utfordrende og variert jobb! MEN, jeg har jo vært så priviligert å kunne konsentrere meg helt og fullt om egne kreative prosesser mens vi sugde på labben. Nå er det dårlig med tid og overskudd til å bruke hendene. Dann og vann får jeg bestillinger på vesker og keramikk heldigvis. Det tvinger meg jo til å styre unna sofaen etter jobb.

Her er en veske som skulle vært gitt bort kl 1500 i dag. 1530 festa jeg tråden og pakka inn gaven mens søte line tok det lungt på en stol ikke langt unna : ) Alltid gøy å lage disse veskene, ingen blir like, og det er umulig å vite på forhånd hva resultatet blir (ikke sant Line? ;)).
PS. Vesker kan bestilles på Mariannes makeri


HA EN SUPERDUPER HELG DA!

6 kommentarer:

Rosas roulade sa...

Du er altså så dygtig, Marianne. Superfine tasker!! :) Her har dagen gået med at rydde, at surmule lidt, at vaske, blogging og kagebagning (gubben fylder år) og nu...hvidvinsdrikking ;)

Jeg forsøger at være kreativ nu, hvor jeg ikke arbejder så meget, og jeg føler virkelig, at jeg begynder at få en slags rutine, men så dukker der vikatimer op sådan ud af det blå og vupti...da forsvandt den dag!


Vi snakkes...

susan`s side sa...

Oi, så fin den ble kan tenke meg svigermoren til Line kommer til å like den

Bistels Brenneri sa...

Hei Marianne!!! Så flotte vesker du lager. Har hørt mye om deg igjennom Rosas roulade.Som du kanskje har hørt så lager jeg også keramikk. Rosa lager jo keramikk hos meg,hun snakket om vi kunne ha en salgsutstilling sammen. Det hadde vært spennende. Ta gjerne kontakt. Ha en god helg :o)

Les Cotrions sa...

Happy to hear from you! Your bags are very nice! Independent women??? I like these 2 words!
Happy Sunday afternoon!
Vale

Anne sa...

Er ikkje lett å få tid til alt! Flott blogg du har:) Verkeleg nydeleg veske:) Gler meg til å komme meg av Lånekassen til slutt!:)
Ha ei flott veke:)

svein`s kone sa...

Hei:) Resultatet ble helt supert Marianne, stolt var jeg for å kunne gi bort en så personlig og flott gave. Svigermor var rørt og kjempe fornøyd, tusen takk igjen:) Klem Line..