* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

tirsdag 24. november 2009

Julemarked i Gamlebyen

Nå vil jeg ha kuldegrader! Sjansene er vel små for å få snø i desember her nede som vi bor, men det er jo lov å håpe på litt ekstra julestemning.

Før helga har jeg planer om å gå på grantre- slang i skogbrynet igjen. Det pynter opp med noen mini-graner, og jeg har lyst til å ha et par ved torvboden min på lørdag. Ja, jeg debuterer nemlig som kremmerkone på årets julemarked i Gamlebyen her i Fredrikstad. Har null peiling, men tror det kan bli gøy. Møter jo folk : )Jeg skal selge keramikk, blant annet slike hjerter som er på treet ovenfor. Dere som følger bloggen min vet jo at de er blitt en slager : ) Håper i hvertfall at noen kjøper noe sånn at jeg ikke bare står og ser dum ut ; )

Anbefaler alle å ta en tur til Gamlebyen i helgen, pleier å være ordentlig trivelig, gammeldags julestemning i pittoreske omgivelser!

10 kommentarer:

susan`s side sa...

Så gøy Marianne du kommer sikkert å selge bøtter og spann. Er det på lørdag eller søndag du skal stå, skal prøve å få tatt meg en tur jeg

Hilde sa...

Lykke til! Høres veldig hyggelig ut, og hjertene dine var veldig fine! 1 mnd igjen til julaften... Mmmmm
Hilde

svein`s kone sa...

Hei. Så koselig da, håper jeg får tatt en tur.. Lykke til da. Klem fra Line.. ps! hvordan går det med veskene?:)

anne - moseplassen sa...

De er så fine de kjeramikkhjertene :)

Skikkelig vittig, for når jeg satt og så på bildene så tenkte jeg, "å så fine hjerter, er det papir eller? hm, kan det være sånne kjeramikkhjerter jeg så på en blogg i fjor..." Den husken den husken *ler*

Teresa sa...

You have a beautiful blog...charming photos.

Jacaranda Artesanias sa...

Love your pictures!
* How you get the snow effect???
Hugs!

Anna sa...

Fin blogg Marianne :D Hilsen anna!

Anna sa...

Fin blogg Marianne :D Hilsen anna!

Modern Country sa...

Å det høres så koselig ut!! Det og stå på et Julemarked i seg selv må være kjempehyggelig, og det og få oppleve Julestemning i Gamlebyen skulle jeg så gjerne fått med selv. Holder de markedet åpnet på Søndag, får jeg ta meg en tur!

Aina

Ps: Lykke til med salget av de vakre hjertene dine!!

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk