* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 9. januar 2010

Freezzzzzzzing!


Brrr! Her kommer iskalde frostbilder fra sist vinter. Kunne jo lett vært ute å knipsa skikkelige bra isbilder med det flotte lyset og den deilige snøen som er ute nå, men hvem orker å gå ut? Og om man har våget seg ut i alle minusgradene, hvem orker å ta av seg vottene for å stille kameraet og trykke på utløseren? Ikke jeg! Neglsprengen jeg fikk fra bilen og inn til huset mens jeg bar matvarer og post i går kommer ikke til å bli glemt med det første. Så her sitter jeg i sofaen og titter ut på den vakre vinteren og tenker at jo, jeg burde gå en tur ut i det fine været. jeg har jo varme klær osv.Tok faktisk en tur i kiosken for å kjøpe lørdagsgodt til ungen, lufte hunden og kjøpe avis til meg selv (tre ting på en gang) i stad så det får holde for denne gangen. Skulle vært nede i byen og kjøpt Knausgård 2, men det blir litt langt i dag kjenner jeg.Kan faktisk ikke huske at jeg har sittet så mange timer i en sofa i løpet av en måned. Begynner ikke å bli vant med det, men det er denne dvalemodusen som gjør seg gjeldende tror jeg. Føler meg litt som en bjørn som har gått halvveis i hi. Orker ikke gjøre så mye, må spare på energien! Vi har stengt av halve huset for å klare å holde en levelig temperatur inne, vi har tenkt ut krisescenarioer om strømmen går osv. Blir fint med vår nå : )

9 kommentarer:

salige lavendel sa...

Her fyres det så ovnen hopper, men jeg minner meg selv om at vinteren i det minste er utrolig vakker selvom den er altfor kald i år. Har vært bortskjemt med milde deilige vintre i mange år her på sørlandet, så vinteren i år har jeg ikke helt klart å venne meg til. Ha en koselig helg!

AnneKa sa...

Nydelige vinterbilder:) Hos meg er det blitt 2 +gr nå og veldig glatte veier. Og vinden uler rundt huset, ikke noe koslig, tror faktisk jeg likte kulden bedre. Kledde meg i varmedress og trossa kulde og frostrøyk for å ta bilder, men det var veldig kaldt på hendene og i ansiktet:) Men eg gleder meg veldig til våren og hagen. Fortsatt god helg til deg!!

Nabodama sa...

Her passet det jo ekstra godt med snødryss nedover sida di:)

Godt nytt år!

anne - moseplassen sa...

Rart med det, det var fantastisk fotovær her en lang stund, med strålende sol, men altfor kaldt for meg. Nå er det mildere, og overskya. jaja..

Flotte fjorårsbildene dine også da :)

svein`s kone sa...

Hei. Snakk om kulde som har vært, brrr!! Vannet vårt frøs natt til lørdag, ikke en dråpe noe sted. Samtidig fikk huset omgangsyke-uten do, helt grusomt. Henger meg på med deg, gleder meg til vår jeg også:) Klem!!

Anonym sa...

I wish not acquiesce in on it. I regard as polite post. Particularly the appellation attracted me to read the intact story.

Anonym sa...

Nice post and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you as your information.

Anonym sa...

Easily I assent to but I dream the post should secure more info then it has.

NUSSE sa...

Brrrrrrrr! Nå vil jeg ha vår! Her i Bergen er det kaldere enn vi bergensere er laget for å takle.

Nydelige bilder du har lagt ut. Ha en fin helg.

Klem fra Camilla :-)