* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 20. mars 2011

Stygge, stygge mars!
Guri malla så sølete og fælt det er
ute. Mars må være årets styggeste måned. Er det lov å si det, at en måned er stygg? Det er ihvertfall skikkeligg grisete ute, møkkete, råtten snø og bløt og ekkel hundebæsj som dukker opp der snøen bråner. Veiene er lerete og fulle av strøsand, hagen er grå og vissen. Vi vasser i søledammer, og hunden må bades etter hver luftetur.

Men så er det det som er så fint med mars da, vi vet jo at det skal bli så mye bedre. Sola begynner å varme, fuglene synger, og snart titter de søte, gule hestehovene opp fra det vissne gresset. Mars blir litt som torsdager, det kommer no' bedre snart!SOL TIL ALLE!


5 kommentarer:

Fru.Underberget sa...

He-he, jeg er HELT enig med deg! Mange priser våren, og selv om det ER fint at det går mot vår, er mars gjerne en trist måned - hverken helt vinter eller vår..
PS. Kjempefine collager du har laget! Må jeg også lære meg - etterhvert...

krepsemor sa...

Men etter en stund så tørker det opp, ikke sant? Og da er det bare skjønt å være ute. Vi er heldigvis ikke så plaget av hundedritt her i byggefeltet, men her går jo noen katter, og for ikke å snakke om hjort %&¤#". Og de legger igjen visittkort i form av "parler"!
Ønsker deg en fin mars =)

Tulip sa...

Nydelige bilder.
Ja enig det er mye stygt å se i mars...men også mye fint..når en tenker på hva en har i vente!

Klem

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Hvorfor slette kommentarer som ikke er enig med deg? Vil du bare ha tilbakemeldinger som roser og beundrer? Beklager om du føler deg støtt, men innlegget ble for dumt. Og så guri malla da....