* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 7. mai 2011

Kirsebærblomster og store planerEier man et hus og en hage blir man aldri arbeidsledig. Jeg får (gode) ideer til forbedringer i hagen støtt og stadig. Nå vil jeg så gjerne ramme inn bedene og plenen med skifersten. Det er to hus i nabolaget som skifter tak, men jeg er ikke frampå nok til å klare å skaffe meg noen av de avlagte takstenene deres... Også kommer jeg ikke på noen ide som blir like fint. Og man skal som kjent aldri gå for the second best, så da er mye spadd opp, men ikke no' kant å fylle i.En annen plan er å lage bed til bringebærbusker. Kassa er ferdig og jorda er i, forhåpentligvis er buskene plantet iløpet av morgendagen.
Det beveger seg flere store planer i hodet mitt, men det er nok dumt å lufte dem her. De får heller bli dokumentert etterhvert som de blir virkelighet :) Men alt hadde vært mye lettere om jeg hadde litt skolering i snekkerfaget.
Her har vi planer om å tilbringe mange herlige varme sommerdager. Jeg må si denne våren her lover godt om det fortsetter sånn som nå.

3 kommentarer:

Silje Sol sa...

Hei!
Fin blogg du har, la meg til som følger her inne hos deg:)
Elsket den lilla hagebenken! Siden lilla er min absolutte yndlingsfarge!
God helg!
Klem Silje

Tulip sa...

Så flott sittegruppe. den lilla benken er utrolig flott, her er det koselig å sitte, tenker jeg!

Anonym sa...

Nydelige bilder du viser.
Likte veldig godt sittegruppen din.
Har også mange planer for hagen, men vi bor oss til og ser etterhvert.
Ha en fortsatt fin søndag.
Klem