* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 8. juni 2012

Lilla vitaminer


I går gjorde jeg et  kupp hos Home and Cottage. Tror det er yndlingsbutikken min for tida. Fargene og materialene er så fine. Love it! Flaks for meg så fant jeg en kode på bloggen deres som ga meg 25% rabatt, og da klinka jeg til og kjøpte to store lilla tepper. Et til stua og et til til spisestua. Så blir det en slags helhet i stuene da!Det ble en smule mørkere enn vanlig, men gud så praktisk å ikke ha lyst teppe da. Lupinene er blitt luka og satt inn. De er i ferd med å spre seg i hagen litt mer enn jeg setter pris på.Små rom, men høyt under taket! Det kunne vært undertittelen på bloggen min, egentlig :o) for sånn er det jo her hos oss.
Her er helgens gjøremål. En vegg i stua skal tapetseres, har fått melding om at tapeten har kommet. Jeg har revet ned en lengde som syns bak blomstene her. Får dra ned resten etterpå. Går fort å lime opp tapet heldigvis.


GOD FREDAG!

3 kommentarer:

http://ragnhild-lykke.blogspot.no sa...

Hei!

Det er min favorittbutikk også!
Det ble fin hos deg- ønsker deg en god helg med spennende interiørprosjekter!

Klem R

Tulip sa...

Morsomt når en finner noe på salg, som en likevel hadde tenkt å kjøpe!

Koselig i stua di;)
Og lupinene gjorde seg fint på bordet!

Tina Dalbøge sa...

De er også rigtig fine. Der er tit mange af dem langs de danske motorveje. Jeg har tit lyst til at standse bilen og plukke en STOR buket. Mange hilsner fra Tina i Danmark