* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 11. juli 2012

Regn i juliTil jul kjøpte jeg en sånn fot-spa-pakke. Den heter babyfeet, og navnet tilsier at føttene blir så gode som nye. Det kunne jo passe nå på sommeren. Saken er bare den at man må sitte stille i minst TO timer! Det lar seg nesten ikke gjøre. Men i dag er det regnvær og nedtellinga til bikinidager har starta så kanskje det blir i dag det skjer. 

Jeg har aldri vært på verken spa, fotbehandling eller noen form for la-fremmede-ta-på-kroppen-min-behandlinger. Jeg har riktig nok blitt reiku-heala, men det var av en kjent, og hun trengte ikke ta på meg ;o) (hei, Karin-Lisbeth!)

I stedet for å sitte stille kan man jo rydde vekk votter og luer fra gangen. Men er det egentlig vits i det? Snart skal det fram igjen!

6 kommentarer:

Sivs hus sa...

Hei, Det ble jo supert i din gang nå! HÅper sola snart dukker frem og sommer kommer ¨tilbake:-) sommerklem Siv:-)

Tulip sa...

Fiiin gang iallefall, selv om vottene snart må frem igjen:)
Nyt spabehandlingen om du tar den!

Tulip sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tulip sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Gunhild sa...

den Baby foot pakka er jo helt super, tar den hver vår og ferdig med det. husk å skrubbe føttene litt med håndkle etter dusjing så går det litt fortere å få helt myke føtter :)

Frøken Fryd sa...

Hei der, fersking på bloggen din. Fant deg i boligpluss og alt etter å ha lest to innlegg måtte eg berre legga meg til :-) Jippi, elsker å finna nye og koselige blogger! Har også ein slik pakke med baby feet, har hatt den i snart to år og ikkje våga å bruka den, men no trur eg jammen eg skal finna den fram. Har blitt mykje trasking i ferien, så beina mine treng litt omsorg. Og det å sitta i ro imot timer er no problem for meg altså.... Då set eg på ein god film og koser meg litt.

Ha ein fin kveld!

Klem Eli