* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 29. august 2012

Neste sommer...

Hvert eneste år sånn på vårparten drømmer jeg om en fantastisk frodig hage som jeg ikke har sett maken til tidligere. Jeg sår og planter, gjødsler og vanner. Og det blir ganske bra. Men den fantastiske overfloden og overdådigheten uteblir liksom.

 I sommer var vi jo også bortreist i tre uker. Dete er ikke bra for hagen... Noen som kan dette med blomster er gjengen bak den eminente Månefestivalen i Gamlebyen. Her er det pynta med fantastiske blomster både foran og bak. Akkurat sånn som jeg ønsker meg. 

Jeg har naturligvis samlet frø fra denne herligheten, er det noe jeg kan så er det å samle frø. Jeg spotter prydtobakk her, bittesmå frø jeg har prøvd meg på før uten å få det til særlig bra. Den mørke lillaburgunder saken som henger kan jeg ikke navnet på, kanskje noen vet?

Så gjenstår det å se om det blir overdådig i hagen neste år! 


fredag 24. august 2012

Her skulle jeg tro at jeg kunne bo

Med jevne mellomrom må jeg poste noen bilder fra Gamlebyen i Fredrikstad. Om jeg skulle velge et annet sted å bo kommer denne lille bydelen høyt opp på lista! Det er kjempetravelt for tida, mye som skjer på jobb. Og hjemme holder vi på å senkre et lite uthus. Vi har hatt besøk i to uker, og jeg har ennå ikke landa fra vi kom hjem fra ferie! Regner med at ting roer seg etter hvert!puh