* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 29. mai 2009

Vårt ny-gamle hjørneskap
God morgen, fantastiske solfylte fredag! Dette må bli en super pinsehelg for oss som bor sør i landet. 25 grader i sola kl 0730! Gleder meg til fortsettelsen : )
Som jeg har skrevet et par ganger tidligere (minst) så har det vært travelt her. Men nå er stua nogen lunde ryddet og jeg kan vise fram hjørneskapet som har fått en ny vår etter noen magre år i kjelleren. Som så mye av det vi har av inventar er også dette skapet en overleving etter olderforeldrene som hadde huset vårt tidligere. Jeg har gitt skapet et strøk av en lutoppløsning med hvite pigmenter. Jeg er absolutt ikke av dem som må male alt hvitt, men dette skapet trengte en liten makeover.
Jeg var på nippet til å kjøpe oliventre i høst,men lot det være siden en mørk og kald vinter stod for døren. Men på fødselsdagen min forrige uke fikk jeg et fint tre i gave sammen med den kule planta som står oppå skapet. Jeg skal prøve alt jeg kan for å klare å holde dem i live! Tror nok treet må ut i solskinnet for å klare det!

GOD PINSE!


9 kommentarer:

Balke gård sa...

Så fint det ble!! Og oliventre..sukk....heldige deg! God pinse, klem fra Marianne

Les Cotrions sa...

Great work you made! It's faboulous!
Vale

My home is my Castle - by Kari sa...

Skapet ble kjempeflott :))

ha en fin helg og kos deg i solen :)
Klem,Kari

Lilla sa...

Ville bare ønske deg lykke til med å holde plantene i live..!
Veldig fint ble det :o)

Kos deg i god været hele helgen!

Klem

Maliva`s verden sa...

Hei du.....skapet ble kjempelekkert..Helt enig at ikke alt bør males hvitt,men akkurat det skapet der ble jo bærre lækkert:O)Go`pinsehelg til deg fra Maliva

susan`s side sa...

Vakkert skap, flink er du!

Anka sa...

Hei, hei. Så rå lekkert skap! det ble kjempe fint. Er ikke så glad i alt for mye hvit selv. r på jakt etter oliventre selv. Har ønsket meg det i flere år men ikke tatt meg rå til det men tror det blir en sommer gave til meg fra meg, hehe. God kveld.

Maja sa...

Hei navnesøster;)
Flott blogg du har;)
Kommer gjerne tilbake her;)
Stikk innom meg og vær med på konkuranse;)
Klem fra Maja (Marianne)

Anonym sa...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿