* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 28. mai 2009

Vesker og pratHeisan! NÅ blir det tid til litt blogging igjen etter en intens periode med både sykdom, utstilling og eksamen. Puh! Det er så deilig å være ferdig. Masterstudentenes utstilling er fremdeles åpen for dem som har anledning. I Oslo rådhus fram til 4. juni


Her er et par vesker som har ligget klare en stund, en i naturfarge og en i gammelrosa. Jeg legger dem ut til salgs på Mariannes makeri. Der er det også mulighet til å bestille flere vesker, gjerne med personlige fotografier som dekor.
Veskene er strikket og tovet. De er foret med matchende stoffer i bommull og pyntet med vakre bånd og smykker. De er hva jeg føler er en passe stor skulderveske : )

Planen min videre er å nyte den deilige årstiden, være ute i hagen og grave, luke og se alt vokse. Dernest håper jeg å få tid til å besøke alle som legger igjen kommentarer her hos meg (det har vært sørgelig forsømt, sorry!), og surfe rundt i blogglandia og samle masse herlig inspirasjon!

6 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Lovely bags you made!!! Very nice details!!! Enjoy gardening and have a nice week end!
Vale

svein`s kone sa...

Gratulerer med overstått masters, utstilling og sykdom:) Veskene er kjempe fine. Skulle hatt en til mamma jeg, med de tre ungene mine på. Hun har bursdag til mandan, litt kort tid det vel:):):) Klem ..

A-mora sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen og utstilling:)

Ønsker deg ei fin pinse:)

Ottilias Veranda sa...

Oh så fina väskor!! Verkligen mina färger!
Liisa

Beate sa...

Nydelige vesker du har laga!

Villblomsten sa...

Nydelige !!! :-)