* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 28. mai 2009

Vesker og prat







Heisan! NÅ blir det tid til litt blogging igjen etter en intens periode med både sykdom, utstilling og eksamen. Puh! Det er så deilig å være ferdig. Masterstudentenes utstilling er fremdeles åpen for dem som har anledning. I Oslo rådhus fram til 4. juni


Her er et par vesker som har ligget klare en stund, en i naturfarge og en i gammelrosa. Jeg legger dem ut til salgs på Mariannes makeri. Der er det også mulighet til å bestille flere vesker, gjerne med personlige fotografier som dekor.




Veskene er strikket og tovet. De er foret med matchende stoffer i bommull og pyntet med vakre bånd og smykker. De er hva jeg føler er en passe stor skulderveske : )

Planen min videre er å nyte den deilige årstiden, være ute i hagen og grave, luke og se alt vokse. Dernest håper jeg å få tid til å besøke alle som legger igjen kommentarer her hos meg (det har vært sørgelig forsømt, sorry!), og surfe rundt i blogglandia og samle masse herlig inspirasjon!

6 kommentarer:

Les Cotrions sa...

Lovely bags you made!!! Very nice details!!! Enjoy gardening and have a nice week end!
Vale

svein`s kone sa...

Gratulerer med overstått masters, utstilling og sykdom:) Veskene er kjempe fine. Skulle hatt en til mamma jeg, med de tre ungene mine på. Hun har bursdag til mandan, litt kort tid det vel:):):) Klem ..

Synnøve sa...

Gratulerer med vel overstått eksamen og utstilling:)

Ønsker deg ei fin pinse:)

Ottilias Veranda sa...

Oh så fina väskor!! Verkligen mina färger!
Liisa

Beate sa...

Nydelige vesker du har laga!

Villblomsten sa...

Nydelige !!! :-)