* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 28. oktober 2012

HvisHvis det hadde bodd bare ett menneske i dette huset, så kunne det sett sånn ut i gangen hele tida. Det mennesket som kunne hatt det sånn i gangen sin ville bare ha ett par sko og ett par gummistøvler, bare en jakke og en praktisk veske som kan romme alt og matche den ene jakka. I kurven på veggen er det plass til et godt og varmt skjerf og et par hansker, kanskje to luer sånn at det går an å variere litt.

 Det kunne ikke bodd noen kjæledyr her. Ingen katter som springer ut og inn hele døgnet med våte poter, for ikke å snakke om en vilter hund som kunne hatt det som hobby å rulle seg i underlige ting som lukter rart og legger i gjen diverse bøss og hår på sin vei. Barn ville være utelukket. Barn trenger så masse utstyr. Sykkelhjelmer, skøyter, innesko, joggesko, varme støvler og vantette klær, de må ha spikkekniver, hoppetau, skistaver og badeballer. Og så har de venner som tar med seg jakker og boblebukser, ransler og gymbager, badedrakter og sparkesykler. 

Heldigvis så bor det ikke bare ett menneske her i huset, heldigvis er det sjelden gangen ser ut sånn som dette. Fint at vi har plass til alt og alle som skulle ramle inn døra vår. Det er bra vi har knagger og kommoder og et "hemmelig" rom under trappa!
Ingen kommentarer: