* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 21. oktober 2012

Solbolle


Skal jeg gnåle mer om været? Ja, litt til! Det regner jo i et jevnt tempo, men det gjør ikke så mye når vi kan ha det hyggelig innendørs. Siden det er lenge siden sola har vist sitt blide åsyn,  fikk vi lage våre egne små soler i form av ferske solboller som jeg har hørt noen kalle dem. For meg er det skolebrød. Men uansett navn så er det et koselig lysegult midtpunkt av deilig vaniljekrem som lyser som en søt sol der i midten.

 Bollene har den ære å være første bakverk bakt i den nye stekeovnen vår. Det gikk helt fint selv om det er noe uvant med hvordan instillingene settes. Resultatet må jeg si ble bedre enn i den gamle ovnen, i form av fin heving og pent stekte undersider.Hei der oppe! Selv om det regner aldri så mye så må jeg ut en tur sånn dann og vann. Det er ganske kjedelig for en aktiv liten bisk å bare tråkke rundt i stua!

Ja, ja Vera. Snart skal vi ut og samle inn penger til årets TV-aksjon. Da skal du få lufte deg, enten det regner eller ikke.


GOD SØNDAG!


2 kommentarer:

Janne sa...

Ja, det regnet...ikke rart vi snakker om være da...! Regner jo i ett om dagen:)

Håper dere har fått samlet inn masse, vi har gitt og er fornøyd med det:))

Ønsker deg en finfin søndag kveld, og en happy mandag i morgen:)

God klem!

Tulip sa...

Ååå, så utrolig gode de så ut da! Hadde planer om bakst idag, men kom på at da måtte alt bli spist opp denne dagen, for vi står uten fryser...
Sa det ble med tanken!