* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 23. august 2008

Hjertelig

Tulip vant loddtrekningen om et lite stettefat fra det forrige innlegget! Håper du vil like det: )

Jeg må få takke så mye for alle hyggelige tilbakemeldinger. Dem skal jeg ta vare på og lese titt og ofte. Det er nemlig sånn at når jeg jobber kreativt så synes jeg at ideen er god, det ser bra ut og blir kult osv, men etter en stund begynner jeg å tvile. Kanskje ikke det er så bra likevel? Målet er selvfølgelig ikke at alle skal like det jeg gjør, smaken er som baken og man kan ikke gjøre alle til laks (eller hva det var...; )). Derfor skal dere vite at jeg setter utrolig stor pris på rosen fra dere.

TAKK, TAKK OG TAKK!


Siden responsen var så stor må jeg trekke ut to til som får en hyggelig pakke i posten. Jeg har lagd hjerter i to størrelser i den samme teknikken som på fatene. Dere får en i hver størrelse, Cosifantutta og Hildegunn. Håper det passer med en trøstepremie : )

Mange spør om jeg selger keramikken min, enten på nett eller i butikk. Det gjør jeg ikke (ennå), dette er prøver som jeg vil teste responsen på før jeg lager mer. Jeg har ikke tid til å lage så mye heller, men har planer om å prøve og selge litt etterhvert. Jeg er sant å si ikke noe forretningstalent og gir vel heller bort enn å selge, men det går kanskje an å prøve å skjerpe seg på kremmerfronten.

6 kommentarer:

Tulip sa...

Oisann...dette var morsomt!
(Men blir nesten litt brydd, for jeg vant en hylle i forrige konkurranse jeg var med i her inne på bloggverdenen!)
Tydelig at jeg har vinnerlykke:)
Jeg sender selvsagt e-post adr. til deg!!
tusen tusen takk!!:))

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Hei igjen

Jeg syntes hjertene du lager er vanvittig fine. Du må aldri finne å tvile på talentet ditt, for dette er sannelig noe utenom det vanlige. Utrolig fint er det. Hvis du tar deg tid til å sette igang litt større produksjon, skal iallefall JEG kjøpe meg noen hjerter.

Så ha tro på deg selv, hør på tilbakemeldingene og følg hjertet ditt (ja, jeg har akkurat avsluttet Alkymisten - og der leser man hele tiden: følg hjertet ditt). Det er viktig det!

Lykke til, Marianne.

Klem.

sologbolig sa...

Så fine fat og hjerter du har laga. Dei var så skjønne. Stå på, dette får du bra til. Ha ei fin helg!

mali-mo sa...

Gratulerer til de hedige vinnerene! Hjertene var kjempefine! Kan du være så snill å åpne en liten bloggebutikk snart kanskje? ;) GOd helg!

GundaM sa...

ja, også jeg vil tro tingene dine er lettsolgte ;0)

Hjertene var nydelige, annerledes enn andre ting en finner i keramikk. Og kremmer eller ikke, flink til å skape er du no iallefall det skal du ha!

Klem fra trøndelag

CosiFanTutta sa...

Hei, må bare få skryte og takke. Jeg fikk nydelige hjerter som var pakken inn i en presang som var så lekker at den ikke burde vært åpnet :o) Hjertene har rett og slett litt "sjel". De er skjøre og unike. Tusen, tusen takk, Marianne
Jeg hadde betalt mye for de i butikken, så sett i gang med din egen hjertebutikk :o)