* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 30. august 2008

Et smashing sted

Dette er mitt yndlingsgartneri; Dyhre gartneri rett sør for Moss. De har sååå flotte planter og masse fint "hagetilbehør". Hageacessories kanskje det kan hete?

Innehaverne reiser til Frankrike og kjøper gamle kurver, krukker og hagemøbler. Alt de har er veldig sjarmerende etter min smak.

Nå har de halv pris på potter og krukker. Alle trær er også satt ned 50%. Jeg lurte på om jeg skulle kjøpe et lite oliventre, men gjorde det ikke. For mister ikke de bladene om høsten? Og klarer jeg å ta vare på det inne i et hus om vinteren? Jeg hører gjerne fra dere som har et oliventre, holder det seg pent?


Siden det er denne tiden på uka må jeg ønske alle søte bloggvenninner GOD HELG!
Vi reiser en (siste?) tur på hytta for å ta opp båten og brygga. Kanskje været holder til en liten båttur med litt fisking først : )

I wish all my sweet friends a nice weekend! This is pictures from where I buy plants and stuff for my garden. A really lovely greenhouse with fantastic "acessories" for every home and garden: )


9 kommentarer:

Livet er heeerlig sa...

Flotte flotte bilder!
Min kjære kjøpte oliventre til oss, han er "gartneren" her hjemme... Likte seg godt inne, men nå når den står ute trives den ikke helt. Hmmm ikke lett det der
Ha en riktig så flott helg
*Siv*

GundaM sa...

Her var det masse snadder ja;0) Kunne tenkt meg alle stolene jeg da!

Kos dere på hytta, her er det ursdager!!!

Marit - "Som Mine Dager Er" sa...

Skulle vært der sammen med deg og handlet gitt. Mye flott her jeg gjerne skulle hatt til hagen og terrassen. Spesielt gøy er det jo å handle når man får ting til halv pris!

Du får ha en fin hyttetur. Kos dere.

frøstjerne sa...

Åhh, du frister. Og jeg som har noen fridager neste uke...

Har kikket på bloggen din en stund, husker ikke om jeg har lagt igjen kommentar. Jeg koser meg i hvert fall her! Morsom keramikk du lager, håper du selger litt etter hvert ;)

Anemone sa...

Å hælledussan!!! DER skulle vi ha vøri Karl!!!

Så utrolig mye flott da gitt, i møbler og ute utstyr!!!

Nei, får gråte meg ned til Moss i dag jeg tror jeg...., eller hvor mye må en gråte for at gubben skal gidde å kjøre 70 mil....

anne - moseplassen sa...

For ett deilig gartneri! Takk for tipset og innspirasjonen :D

mali-mo sa...

Ser ut som en kjempeflott butikk!

Jeg kjøpte et billig oliventre på IkEA i vår. Har lest rundt omkring at de skal ha lite vann, så i starten mistet det endel blader. Da jeg gikk over tiol sammen vanning som på andre planter (hos meg vil det siuregelmessige dynkinger 1-2 ganger i uken) så har det stått fint siden.

CosiFanTutta sa...

Nydelige bilder! Nydelig "trøstepremie" jeg fikk i posten. Tusen, tusen takk skal du ha. Det var SÅ koselig å få en presang i postkassen min - virkelig nydelige keramikk hjerter! HJERTELIG TAKK IGJEN!!

Anka sa...

Så koselig og se lyngen, det er så høst. veldig klar for høst nå:) Fine bilder du har på siden din:)