* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

tirsdag 2. september 2008

Svigermor


Man kan kanskje si mye om svigermødre, men om min kan jeg bare si at vi ses altfor skjelden. Med en lang flytur imellom oss er vi glade om vi ses en gang i året. I sommer var vi på besøk, og vi "arvet" denne søte kaffekanna. Jeg hadde sett på en helt lik på et antikkmarked noen dager i forveien og ble så glad for den!I got this sweet coffe pot from my mother-in-law this summer. Unfortunatly we seldom meet beacause there is a big continent (called Europe) between us... This pot will be a nice memory though.

11 kommentarer:

david santos sa...

Great!!!
Congratulations.

Kaos sa...

Jeg er så heldig at jeg har svigermor 10 min unna meg. barna får se bestemor hver dag hvis de vil! og jeg må også si at hun er verdens beste svigermor :) For meg da :) hehe!

Men din svigermor høres jo like fantastisk ut som tenker på deg og gir deg kannen ...

er det ikke herlig? vi kunne vært sikkelig uheldig med svigermødrenen.. hehe..

Lyst på livet sa...

Nydelig kanne!
Og godt å høre om noen som ikke klager over svigermor!

:-)

Synnøve sa...

Hihi, ja heldigvis kan jeg si det samme om min, vi ses dessverre alt for sjelden... For en nydelig blåfarge på kannen, den var virkelig spesiell :) Og for noen bilder fra gartneriet under her...! Ble nesten hensatt til Frankrike jeg, med de nydelige møblene og alt...

Ang. oliventre, så kjøpte jeg meg et i januar. (På halv pris for et ganske stort tre) Var litt vanskelig å finne info om det, men har forstått det slik at de helst skal stå i dvale litt kjølig på vinteren, og om våren når faren for frost er over kan de settes ut. Vårt trivdes inne i varmen i gangen også, men da jeg satte det ut i mai, begynte det å skrante :/ Men jeg vannet mye (har jeg hørt at man skal), og etter en periode med fint og varmt vær, stortrivdes det ute på terrassen, så der står det nå i vær og vind :) Puh, det ble langt, håper du ble litt klokere?? Tror jeg ville slått til om du får det billig, siden de er så dyre... ;)

HildeS. sa...

Eg er også så heldig å ha svigermor berre 10 min unna, og ho er verdens snillaste og sprekaste 82 åring:)
Heldige du som fekk den nydelege kanna.
Gamle emaljerte skaler og kanner er eit funn:)
Ha ein fine dag:)

Synnøve sa...

Mja, det mistet litt blader da det ble satt ut, men fikk fort nye skudd. Blir spennende å se hvordan det går i vinter... :) Det følger ikke innerputer med nei, de kan brukes uten også, om du har stoler "med" puter på. Jeg har det på mine spisestue-stoler, men tror det blir finest med 40x40 puter inni... :)

Tulip sa...

Heisann.
Nydelig blå mugge du viser.
Og TUSEN takk for det nydelige fatet jeg vant! Fikk det igår, men har ikke fått laget innlegg om det for bloggen var lite samarbeidsvillig. Skal se om jeg får laget et i kveld eller i morgen og vise frem "nydeligheten!"
Den var helt suuper!:)
Ha en flott onsdagskveld!

Anka sa...

Har ei sikkelig god-svigemor selv!
Takk for kommentar på bloggen min. Dørhåntakene mener jeg er kjøpt på Claes Olson. De var ikke så dyre heller.
God kveld:)

Whoopsi Daisy sa...

Nå har jeg kost meg med alle bildene dine på bloggen. Så mye nydelig. Kanin, baby, nyper, løvetann, epler, fat og det flotte gartneriet.
Takk for titten.
En sånn blå kaffekannne har jeg snopt meg i Danmark sammen med en eggepotte (som jeg har vist i bloggen tidligere)og to spann. Nydelig farge.
Ha en fortsatt god uke
mvh
Whoopsi Daisy

Charlotte sa...

Lekker blogg du har. Nydelige bilder. Keramikken din er skikkelig fin, den kan du være stolt av.

Kreoline sa...

Takker for hilsen, skjønn kanne, tenk at jeg kastet min for noen år siden. Det gartneriet så helt skjønt ut, også helt etter min smak. For noen nyyydelige babybilder, og en enda nydeligere baby, hm, det er maaange år siden det var baby her i huset, får nok heller vente på barnebarnbaby, det blir vel noen år til det også. Så var det en ting til helt på tampen, du må begynne å lage og selge de skjønne fatene dine, jeg kjøper garantert. Ha en kjempefin helg Marianne, nå reiser vi på hytta, skal være over 1 uke for å lade godt opp batteriene, det trengs. Klem fra Mona.