* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 29. mai 2008

Takknemlighet


Tusen takk til Tove som har gitt meg denne hyggelige utmerkelsen. Det er så koselig å bli satt pris på! Tusen takk til alle som er innom og legger igjen go'e hilsner også, og hei! og takk til dere som er innom og leser uten å legge igjen spor : )
Jeg synes det er veldig trivelig å lage denne bloggen, og jeg synes det er moro å gjøre det så pent jeg kan når jeg legger ut innlegg. På den måten blir disse sidene en kreativ utfordring, og kreative utfordringer liker jeg! Det er derfor ekstra morsomt når andre titter inn og liker det også.Supplerer med noen bilder fra hagen og sender awarden videre til Synnøves Lille Maison,
Et Bæssmorhem og Tante Mimmi.

Dere deler med dere av fine betraktninger på bloggene deres. Takk for det! Og takk til alle kreative bloggere som inspirerer og gleder meg.

Har sett mange takketaler fra div. awarder (Gullruten, Gullfisken, Oscar, Amanda, Emmy osv.) Syns jeg klarte meg bra nå?! ;-)

7 kommentarer:

Magny sa...

gratulerer, for en vakker award...
og vakre bilder, særlig fløtemugga....
klem og god helg...

Lena i et bæssmorhem sa...

Gratulerer og tusen, tusen takk!!! Ble kjempeglad skal du vite :-D Trodde liksom ikke jeg hadde så mye å bidra med da jeg begynte å blogge. Særlig ikke ettersom vi er midt oppi en travel byggeperiode og lever under kaotiske tilstander. Syns det er veldig koselig at du setter pris på det jeg gjør på bloggen min, gir meg et skikkelig løft :-)

Glade hilsener og klemmer

Tante Mimmi sa...

MMmmmm! kos altså!!
Du er no grei og talen den klarte du vanvittig bra!!!!
Reile/disse/huskebiletet var "mooa!" drøyme drøyme!!

Tante Mimmi sa...

hurra!:) tusen takk heiter det!!!!

Anna Lisa sa...

Har ikkje vore innom her før men må sei at du har kjempe fin blogg med mange nydelige bilder!
Ønska deg ein fin kveld og ei god helg.
Klem

Synnøve sa...

Tusen takk!! Det var en hyggelig overraskelse :D Og for noen bilder du viser! Nydelige stemorsblomster, og så vakkert satt sammen i små glass... Og vakre bilder av herlige syriner under her også, blir helt betatt jeg...! Flott hus har dere også :) Ønsker deg en strålende helg! Synnøve

Bente sa...

Hei:)
Så mye fint du viser...
Gratulerer med awarden:)

Føler helt likt som deg , at det er så gøy og at man blir kreativ ved å ta bilder,"stæsje" , og veldig gøy om det man liker å holde på med kan glede andre:)

Ha en deilig dag i solen:)
Klem fra Bente:)