* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 11. juni 2009

Overflødighetshorn
To nye design fra keramikkverkstedet til salgs i Mariannes makeri! Overflødighetshorn med avtrykk fra heklete duker, med sløyfebånd og sølvdekor. Nydelige som blomstervaser både ute og inne. Fine som vertinnegave, ingen har maken!
Angående diskusjonen fra i går, om sjuåringen (eller andre familiemedlemmer for den saks skyld...) skal få bryte mammans vetorett og enevelde som interiørbestemmer i heimen, har vi kommet til et lite kompromis. Dørene i annen etasje skal få kule farger (hva som er kult skal jeg vel klare å få styrt i min favør : ))


Bilder kommer så klart når prosjektet starter! Det vil si en sommerdag med regn og vind. Vi har en del av dem her nede.


3 kommentarer:

Marianne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Guro sa...

Oi, nydelig horn du har laget! Mulig jeg må tenke på den...greier liksom ikke å kaste den tørkede brudebuketten vår, så kanskje jeg rett og slett skulle la den få sitt eget overflødighetshorn..?

Nå er jeg enda mer spent på den jakka! Flat, firkanta jakke høres meget interessant ut! Fikk forresten en idé til et grønt teppe i ulike grønntoner, etter å ha vært ute og gått tur og beundret alle åkrene som danner et slags grønt lappeteppe på bølgende åser om dagen :)

Moni sa...

what a lovely blog.. so beautiful..

lG mOni