* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

tirsdag 2. juni 2009

Shabby
Årets første sommerbukett! Her er nesten alle sommerblomstene samlet i en gjeng, fra prestekrave til smørblomst via sukkertopp og forglemmegei. Jeg må bare plukke når jeg ser ville blomster.
Blomster er flotte, men en annen flott ting er at jeg nå sitter med min splitter nye lap-top og skriver. Den gamle var så grei å holde seg i skinnet til eksamen var bestått, men så klappet den ettertrykkelig sammen også. Takk for alt, gamle venn! Det som er spesielt bra med en ny skjerm er jo at jeg kan redigere bilder opp mot et naturlig resultat, den gamle skjermen hadde fargestikk, og jeg lar være å tenke på hvordan mine bilder ble på slutten : ( hi, hi.
Her er en passe shabby taburett som er dratt fram fra olderfars verksted i skjulet i bakgrunnen. Passe shabby det også forresten, skjulet altså, men hva gjør man vel ikke for å være moderne, hi, hi. Eller er shabby litt ut egentlig? Samma det, her er det shabby og forblir shabby! Elsker grønnfargen, og krakkeleringen.11 kommentarer:

Maliva`s verden sa...

Shabby ut,nei hakke hørt det..Den krakken der var jo kjempe kul...Vakre bilder,med duft av den franske landstilen...Hm..kanskje landstilen har tatt over etter shabby`n...Ka du tror?Klem fra Maliva

siripirisiri sa...

Hei!
Flotte buketter!
Grattis med ny laptop;)

Siri:)

Lenemora sa...

Hei!

Jeg er innom for første gang hos deg, her var det vakkert!

Tror jeg vil følge deg videre

Klem Lenemora

mali-mo sa...

Samme for meg hva det kalles ;) Den krakken var iallfall nydelig!!!!

Jeg har endelig kommet igang med maling av tak i det som skal bli stue...men det går treeegt, med bekkenløsningen som hjelper tar alt litt id, hehe. Gleder meg sånn til å få stue, og innrede, selv om økonomien ikke tillater nyinnkjøp :)

Markblomster er nydelig, jeg setter dem som regel sammen med andre blomster også, det blir så mye frodigere da synes jeg.

Maja sa...

Nydelig blomsterbukett!
Gratulerer med ny laptop;)
Jeg har også ny laptop, en uke gammel;)
Stor forskjell fra den gamle;)
Klem fra Maja

Fire Hjerter sa...

Nydleig blomsterbukett og nydelige bilder.
Ha en fin kveld

Les Cotrions sa...

Ohh that's so lovely!!! I like your pfotos and your shabby stool!!!
Warm greetings
Vale

Duften av erteblomster sa...

NYDELIG!

Sommerklem,
Vibeke

Anka sa...

Nydelige bilder... kjempe koselig. Rart at en slitt krakk kan være så vakkert:)

Villblomsten sa...

Deilig med markblomster :-)

svein`s kone sa...

Så fine bilder:) Takk igjen for vesken du ordnet på så kort varsel, mamma ble så glad!! Og det var stolte jenter som overleverte en veske til mimmin sin, åsså med bilder av seg selv på og da:) Sommer klem fra meg...