* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 10. juni 2009

Tankevekker : )


Oppfordring fra sju-åringen: Mamma, kan ikke vi pusse opp litt her hjemme?

-Men kjære deg vi har jo nettopp avslutta helrenoveringen av hele huset!

-Ja, men kan vi ikke ha det litt mer moderne? Alt er jo så gammalt! Hva med litt fine puter og en pen duk på bordet, og litt kulere bilder på veggene??

Så jeg gir meg vel på den. Det er jo ikke bare jeg som skal bestemme hvordan vi har det i heimen. Gode forslag også, syns jeg. Men er litt usikker på hvordan dette skal gjennomføres i praksis ; )

Jeg er også usikker på hvor synspunktene kommer fra. Snakker barn om interiør seg i mellom? Har ungen vår fått høre at vi har det gammaldags hjemme? Hm, kanskje jeg er litt enspora i interiørtankegangen, at det er time for changes også her... hi hi (den sitter i så fall veeeldig langt inne!) Er dere eneveldige på dette området hjemme? Regner vel med det : )

6 kommentarer:

mali-mo sa...

Kjenner jeg ble litt engstelig for fremtiden nå...men lillemalien er jo bare 2 år, så det er vel en stund til hun krever pleksiglassmøbler, skinnsofa og knallfarger på veggene ennå.

Snakker barn om interiør? Det er vel litt ulikt kanskje. Hvis man ikke bor i et hjem som er klippetr ut av en av møbelkjedenes kataloger, så skiller det seg kanskje litt ut i noen miljøer? Avhenger vel noe av hvor en bor og sånn, men jeg trodde individualismen hadde satt seg som en mal hos de fleste etterhvert. Men jeg er iblant litt naiv tror jeg ;)

Blir spennende å se "moderne og ungdomskult møter Mariannes hjem" fremover hos deg ;)

Bree Van Den Kamp sa...

Hehe, barn har også sine meninger om hva som er "kuult" hjemme - men ofte går det i rosa og neongrønt har jeg inntrykk av....GÅr ut fra at det ikke er tema hjemme hos deg! ;-)

Hverdagen vår sa...

Tja, er vel stort sett jeg som har mine ideer om hvordan vi skal ha det, men min bedre halvdel har også sine meninger stort sett så møtes vi på halvveien.
Frøkna mi på 9 har absolutt sterke meninger om hvordan hennes rom skal være, og det er uten dill og dall, så ja henne engasjerer det iallefall.
Nå har hun byttet rom som skal pusses opp til høsten og hun vet akkurat hvordan hun skal ha det, så får mor bare snike inn litt her og der:)

Ha en super dag:)

Klem

Guro sa...

Vi har jo ingen barn, men min kone kunne faktisk gjerne blandet seg mer, synes jeg! Det blir faktisk litt kjedelig å være den eneste som tenker på interørinteresserte i lengden ;)

Håper du blogger jakkeprosjektet, det hørtes spennende ut! (Foreløpig er jeg på flate, firkanta ting- stadiet innen hekling ;)

Guro sa...

"...å være den eneste interiørinteresserte", skulle det stå :)

rosa:-) sa...

Nydelige kattepusen, nydelige bilder, nydelig hjem, nydelige detaljer... nydelig nydelig...
Jeg liker det jeg ser inne hos deg!
Barn sier så mye rart innimellom. Jeg foreslår et par "kontroll spørsmål" så skal du se at poden er fornøyd og trives:-) Mine håpefulle setter hvertfall større pris på trivsel enn at det skal være så "moderne". Og hvis min stemme teller litt så synes jeg det ser kjempetrivelig ut hos deg.
Klem:-)