* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

mandag 15. september 2008

Kløver

Det er morsomt å jobbe i hagen, der får jeg også litt resultater av all graving, såing, planting og luking. Ikke alt går etter planen ute, men det gror langt bedre enn i vinduskarmene inne... Nå har jeg kjøpt inn et par vekster jeg har trua på. Disse rødkløverne er stauder og kommer igjen og igjen i følge en god venninne (hei Lise!) og jeg synes de er så søte og yndige! Akkurat nå står de jo i blomst også, men de mørke kløverbladene er flotte i seg sjøl. Jeg leter etter korrekt navn på planten, kanskje noen kan hjelpe?Ved siden av en ganske grei eføy er dette det eneste som gror innendørs for tida, men jeg satser på at at det står til liv riktig lenge : )

13 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!!

For ein kosleg blogg da,fine bilder!!!

Men eg vil gi deg eit tips om kven som kan hjelpe deg med å halde eit Oliventre i live,ja om du ikkje har fått det allerede da;)
Besøk den fine bloggen til: "Living White" ei kjekk dame frå Tromsø:)ho hadde eit innlegg seinast i går den 14/9 om akkurat Oliventre:-))Håper du og vert hjelpt,det vart eg:-) Lykke til!!

Ha ein fin ettermiddag/kveld!

Mvh
-Randi-

frøstjerne sa...

Jeg har akkurat samme plante i vinduskarmen, er veldig glad i sånne. De heter Oxalis. Det er en slags knoller eller rizomer i jorden, som kan tørke inn og vekkes til live igjen. Jeg har pleid å ha dem helt tørre inni skapet om vinteren.

GundaM sa...

Jeg kaller de lykkekløver ejg da og har de hele året i vinduskarmen. Men akkurat nå er de fleste helt flata ut her...

Anemone sa...

Ååå slike hadde min svigermor du.
Nydelig vakre og ikke så vanskelig å få til kanskje?? Vel... vanskelig alt for meg, som drukner de fleste planter, menes bare godt det da, med for mye vann ja :-))

Fin dag til deg.
(Morgenkaffe her jeg nå, fridag skal vite, uhu!!)

Les Cotrions sa...

Good morning Mariannes! Thank you for your encouraging words! I hope you're right!!!
Lovely pictures you posted!I like your table and the way you arranged it!!!
Have a nice week end!
Hugs
Vale

Flower Power sa...

Hei.

Takk for kommentar inne hos meg. Det er alltid hyggelig å bli kjent med "nye" bloggere. Jeg har ikke vært her inne før, men du så fin blogg du har. Og SÅ flotte stettefat du lager!! Du kan trygt legge disse ut til salg, ingen tvil om det.

Nydelige planter du har i karmen også:))

Flower Power sa...

Glemte å si at jeg linker deg også, om det er greit?....

Aninekanine sa...

Hei igjen Marianne:)
Nå har jeg kost meg her inne og det er jammen en stund siden jeg fikk tid til å blogge rundt.
Så koselig og herlig innlegg. Den blå muggen er helt nydelig, kransene av nyper gir stemning! Veldig koselig å titte innom igjen sånn på enh fradag :)
Klems fra Anine

BROCANTE sa...

Hei Marianne - leste innlegget om gartneriet du anbefaler. Det så jo kjempekoselig ut. Hadde vært gøy å reise dit en gang. Aller først skal jeg på ferie til huset mitt i Frankrike i 3 uker - reiser i morgen og gleder meg utrolig!

Lilla sa...

he he, helt riktig ja..! :)

Aninekanine sa...

Hei igjen,
Det er ikke mye tid til blogging her heller:) Og i tillegg så har jeg tenkt at jeg ikke vil ha dårlig samvittighet om jeg ikke klarer å følge opp med kommentarer overalt...Dårlig samvittighet har jeg i grunnen nok av som det er.... Vi skal jo stille opp på det meste i vår tid...Jeg koser meg og titter innom i bloggverden i ny og ne og koser meg med inspirasjonen. Bloggen din er iallefall veldig vakker :)
Helgeklems :)

Synnøve sa...

Så nydelige blomster! Kanskje jeg skal prøve disse...? Jeg er på utkikk etter noe nytt å ha i vinduskarmen på stua her, siden pelargonene synger på siste verset... Har noen eføy her også, men kan jo liksom ikke bare ha det synes jeg ;) Ha en fin uke! Synnøve :)

les fifoles sa...

Oh Marianne, it's a pleasure and an honor if you link to my blog. I do the same with yours. Beautiful!
A bientôt. Anne