* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 13. februar 2009

Hjerte

Et hjerte av stålkleshenger og lysslynge, tenker den får noen grønne kvister surra rundt når det er å oppdrive etterhvert. Den er en fin erstatter for julelysa, blir litt stusselig etter at de er tatt bort.
Den lille jenta her har jeg fotografert mange ganger, hun bytter plass litt hvordan det passer seg. Hun hører til huset som så mye annet av det vi har av innbo, og har dermed bodd her lenger enn jeg har.Gog helg og ha en hyggelig Valentindag, dere som feirer det! Syns Alle hjerters dag er så fint navn, jeg : )

7 kommentarer:

Crinoline sa...

Så fint dette ble. Det har blitt litt tomt i vinduene etter at julepynten ble tatt ned,ja. Ønsker deg en god helg.

Tove sa...

Kjempesøtt lyshjerte:) Og det hørtes spennende ut med ting som har fulgt med huset, var det mye som sto igjen da dere overtok? Kjøpte dere av familie? Og hvordan går det med verkstedet ditt?
Veldig mye spørsmål her...:)

Håper du får en fin valentines dag i morgen, uansett "feiring" eller ikke

klem

svein`s kone sa...

Så oppfinsomt og fint:) Kjempe lekker tapet du har.. Og enig med deg Alle hjerters dag er et vakkert navn på en dag, så fint på vårt språk. Engelsk er liksom så oppbrukt på en måte. God helg:)

Henriette sa...

Så koseleg det var med hjarta i vindauga. Det kjem til å verta knallfint med grønt på. Dersom du har buskbom i nærleiken anbefalast det, det er jo til og med grønt om vinteren;)

Takk for boktipset under. Bordgledeboka skal eg jammen bestille på Mammuten;)

Ha ei flott helg.
Klem:0)

GundaM sa...

Så søtt ;0)

har selv fått i oppdrag å lage et hjerte av ståltråd til en venninne ;)

ha en fin helg der ute;)

norsk stil sa...

Hei!
Var inne på den andre blogge din og kikket. Så fine stettfat! Fint med sølv på kanten. jeg skal følge med og se om det kommer flere;)
Hilsen Linda

sue sa...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人