* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

mandag 30. november 2009

Torvkona


Hei alle bloggiser! Nå er adventtiden sparket i gang, og i morgen er den kalde, våte, triste og grå november endelig over. Velkommen varme, koselige, forventningsfulle desember!

Familien Puvatcha gjorde et tappert forsøk på både å få og selv skape litt julestemning i helga. Vi troppet opp på julemarkedet i Gamlebyen med bilen full av min keramikk og rigga til en koselig torvbod.


Det var granbar og gløgg, levende nisser og julesanger fra scenen. Grana var tent og skinte med barnelagde julekuler omkapp med Kong Fredrik på sokkel midt på torvet.
Men det var jo bare november da. Ingen kuldegrader og tunge skyer på himmelen. Skyer som valgte å åpne seg med hyppige intervaller og sende bøtter med regn over alle som kom til Gamlebyen denne lørdagen.


Jeg er så glad for at vi hadde reservert plass under telt. Der stod vi koselig og tørt, og hver gang det kom en skur søkte menneskene ly under teltet vårt.Det var veldig hyggelig å stå på torvet. Jeg fikk masse positive tilbakemeldinger, og solgte også en god del. Tror jeg velger å gjøre dette en helg til før jul! En helg med snø i lufta kanskje!Vanligvis får jeg solgt unna via bloggen min Mariannes makeri. Men det er veldig hyggelig å treffe kundene ansikt til ansikt! Jeg har noe julete saker til salgs: kremmerhus og hjerter. Ellers er det mest stettefat jeg lager for tida.


Flere bloggere kom innom og ga seg til kjenne også, moro : )
Det ble som en liten familiebedrift hvor alle bidro, kone, mann og barn. Og mormor og morfar som kom og oppmuntret og hadde med varme klær og votter. Og tok med seg ungen da hadde fått nok av kremmerier. Takk kjære dere!Jeg ønsker alle en swell uke og en fabelaktig desember. Og anbefaler alle å ta en tur til Gamlebyen i Fredrikstad i tida framover. Koselige butikker og fine spisesteder. Og i helgene altså marked ute på torvet!

7 kommentarer:

Livs Lyst sa...

Så vakre ting!

Hilsen Liv

Anka sa...

Dette virket sikkelig koselig! Syns du lager helt nydelige fat, hjerter, ja alt! Og Fredrikstad som er så oselg by. Er ofte inno Finn for å kike på gamle hus i Fredrikstad:) God kveld.

Ellemeller sa...

Fantastisk flotte ting du lager!

Tove sa...

For en bod! Rett og slett en vakker salgsbod, fy søren som jeg har lyst på et slikt stettefat:) Tror jeg skal maile en link til mannen min om julegaveønske.. Nå hørtes det kanskje ut som om vi aldri prater sammen, hihi men er lettere for ham å huske da. Høres ut som en vellykket salgsdag på alle måter utenom været. Skulle ønske jeg bodde i nærmere ( og hadde hatt en frilørdag..) så jeg kunne kommet å kikket selv:)

klem

Anonym sa...

Ja, sannsynligvis sa det er

Anonym sa...

claimed nearly everybody settle his or her's fiscal loans timely in addition to with no charges
A respected bill charitable organisation is trying the volume of many people investing in these individuals to get guidance around cash advance loan debts towards increase this kind of. debts charitable organisation suggests available purchased your near future, excessive awareness loans the year of 2010. A charitable trust affirms 36 months before the number of individuals with them ended up being minor.
kredyt chwilówka ile procent
pożyczka na dowód
pożyczki prywatne
kredyty pozabankowe w łodzi
pożyczka na dowód przez internet na dowód

http://kredytybezbiku.biz.pl
http://szybkapozyczka24.info.pl
http://pozyczkanadowod24.com.pl

Anonym sa...

[url=http://oakleygolfbagss.blogspot.com/]オークリー カスタム[/url]

[url=http://oakleygogglescases.blogspot.com/]オークリー サングラスケース[/url]

[url=http://oakleyasianfita.blogspot.com/]オークリー クリアレンズ[/url]

[url=http://oakleyasianfita.blogspot.com/]オークリー クリアレンズ[/url]

[url=http://oakleyhghjinx.blogspot.com/]オークリー スカルペル[/url]