* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 3. januar 2010

Rop på sommer'n så kommer'n!Jeg fortsetter bildekavalkaden min, og finner masse sommerbilder! Selv om det er deilig med skikkelig vinter behøver den vel ikke vare så veldig lenge...
Nå har vi sløva oss gjennom romjula, innendørs for det meste, fordi det er skikkelig kaldt ute. Kan ikke nekte for at jeg lengter etter sol og varme nå!Å ha bikka nyttår betyr jo også at det går mot lysere tider heldigvis.Her er et bilde fra utstillingen jeg deltok i i mai forrige år. Det var spennende og betydde mye for meg.
Og i august fikk vi et nytt familiemedlem ; Vera, en fox terrier. Uvant for meg med null hundeerfaring, men supert for mannen i huset som har fått en ny kjærlighet!

Jeg har ikke så mye tid for blogging om dagen. Men jeg prøver å opprettholde en viss kontinuitet. Det er også liten tid til å besøke andres blogger, dessverre. Men selv om jeg ikke er like flink i denne perioden setter jeg stor pris på alle som besøker meg, og alle koselige tilbakemeldinger jeg får. Takk for følget i 2009!

11 kommentarer:

MumsiMumsan sa...

Så deilige bilder - da gjør det liksom ikke noe at det er 10 blå utenfor her!
Ha en flott dag her i plankebtyen!
Mumseklem fra Vibece

Sol sa...

Nydelige og inspirerende bilder....Roper gjerne på sommeren jeg,men det tar nok litt tid før den kommer. Her var det -20 i natt...
Godt nytt år! Klem.

Tant Berg sa...

Mmmm..herlige sommerbilder! Jeg lengter etter våren, samtidig som jeg koser meg med snø og kulde! Jeg er så glad i alle fire årstidene =)

Linda sa...

Deilig bilder!!!Takk for hilsen Marianne, godt nyttår til deg også:-) Kan du fortelle meg hvordan du får snø på bloggen? Klem Linda

Linda sa...

Takk, Marianne. Ja nydelig! Sitter å retter jeg da, siste fridag...

Tante Mimmi sa...

Eg blir med å ropar!!!!!
deilige bilder!

Livs Lyst sa...

Så mange skjønne bilder da!!!

Hilsen Liv

Verandasol sa...

SÅ mange flott bilder! Kjenner lengsel etter sol og sommer nå ja... bare å glede seg :)

Anka sa...

Nok en gang masse flotte bilder. Hjørneskapet ditt er kjempe flott:)
Og for en søøøt voffis!

Klem fra meg.

Janne sa...

Så fin denne bloggen var da.. Var innom en tur og kikka i ettermiddag.. Ønsker deg en god helg! :)

salige lavendel sa...

Å, som jeg misunner deg den lysegrønne og hvite krakken. Det er akkurat en sånn jeg ser etter til nattbord på soverommet =) Ha en koselig helg.