* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 26. februar 2010

Strek i regninga!


Etter en som vanlig strabasiøs tur til IKEA (når får vi vårt eget Ikea i Østfold???) kom jeg som vanlig hjem uten alt som stod på handlelista. Det skal jeg egentlig være riktig glad for siden vi hadde med den minste tilhengerutgaven som fins, for den ble mer enn full...

MEN øverst på lista mi stod denne skinnende skjenken. Den trengs sårt for å få orden i sakene i den lille stua i annen etasje. Jeg hadde tenkt ut ny, kul farge på veggene, for hvem kan dra et slik fargevidunder inn i huset uten å måtte forandre på omgivelsene også?! Det er jo den berømte dominoeffekten, kjøper man et nytt møbel må hele rommet forandres og tilpasses det nye hi hi. Det kan jeg skyte en hvit pil etter nå siden de ikke fører denne varen i Oslo. GREM. Skikkelig strek i regninga nå som jeg var så motivert.

Og jeg gidder ikke starte et nytt oppussingsprosjekt på gamle saker som kan bli fine men ser ut som junk og lukter skit men blir fantastisk bare det får en omgang med salmiakk og maling. Nei jeg gjør det IKKE engang til!


4 kommentarer:

Mitt hus sa...

Utrolig kjip å ikke få med seg alt når man først er på Ikea. Denne kommoden er jo superkul, og jeg likte meget godt den stolen under her!

Lilla sa...

Æsj, det var synd, for den var super kuule!

energibombe sa...

Det er typisk Ikea :( Har hatt noen bomturer dit ja. Håper du har hatt en fin helg allikevel

Mitt hus sa...

La først nå merke til at du har enda en blogg. Så mye fint du lager!! Der var det mye jeg kunne tenkt meg ja, så må innom flere ganger.

Du spurte ang. lampa på innlegget mitt. Jeg går ut ifra at det var taklampa du mente, el? Taklampa kjøpte jeg på innpuls for noen år siden, så fikk ikke helt med meg hvem som forhandler den. Men mener å ha sett noen som ligner meget på Hødnebø Home, og har hørt at Møbelringen har ei likedan. Noe utydelig info, men håper det var til hjelp :)