* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 4. april 2010

Nytt, fresht kjøkken


Denne påska har vært dominert av oljemaling og dens konsekvenser; sterk, kvalmende malinglukt døgnet rundt tross åpne vinduer, maling under neglene, tørre white-spritehender, maleutstyr utover gulvet på do, gardintrapp hensatt på diverse steder, dårlig joggebukse-med-flekker-antrekk, rom fylt av andre roms ting.

Det er kjøkkenet som har fått seg tre strøk med ny farge etter nitten år. På tide? Ja. Er jeg konservativ? Ja, tror det, siden da vi pussa opp kjøkkenet for omtrent ti år siden, gikk vi for den samme fargen som var fra før! Og det er en ganske grei grønnfarge som jeg liker godt (tydeligvis!), og jeg likte egentlig kjøkkenet som det var. Og den nye grå fargen ble plukket ut fra tapeten i spisestua (se headeren på bloggen). Jeg er kjempeskeptisk til grått, og tvilte også lenge da jeg så resultatet på kjøkkenveggen etterhvert. Men med tre dekkende strøk er jeg FORNØYD! Er ikke helt ferdig ennå, så det er vanskelig å ta bilder uten maskeringstape + hyller og bilder ikke er på plass. Tror jammen vi skal spandere på oss ei ny korktavle også når jeg er i gang med fornying, tør den vi har er ganske gammel og slitt. Juhu forandring fryder!

Før
To dager igjen av ferien, det er bare å jobbe på!3 kommentarer:

Lilla sa...

Hei i påsken, så fint det ble!
Flink har du vært :o)

Ps: Oliven olje isteden for white spirit!

Klem

Valkyrien sa...

Det blir jo knallfint!
Tenker kjøkkenet virker romsligere med en lysere farge..å nå kommer det som er moro, å få ting på plass:-)

Mette..

Bagatellar sa...

Lykken oppi det hele er at etterpå så blir det så bra:-) Har en del maleprosjekter som venter her også, men de er utsatt til sommer og full gjennomtrekk. Masser inn hendene med matolje, man tager vad man haver, og vask med zalo etterpå, så slipper du tørr hud.