* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 27. mars 2011

Grønt er skjøntFor å hjelpe litt på naturen slik at det blir sommer og blomstring litt raskere er det ganske smart å starte vekstsesongen innendørs. Aberet med å så i vinduskarmen er at det tar en del plass og krever et våkent øye med hensyn til vanning.Små spirer trenger også masse lys for å bli lubne og fine, derfor har jeg ventet med å putte frøa i jorda til nå i mars. Men siden vi satser alt på en god og varm april, og ikke minst at forventningene til denne sommeren er skyhøy, ang været, blir det ikke noe problem med frodige planter og overdådig blomstring her i gården, nei ;)
Det er vel også på tide å vekke kompostbjørnen vår. Den gikk dessverre i hi da frosten kom og dekket den og adkomstveien dit med uhorvelige mengder snø og is.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skal si det spirer og gror hos deg, herlig.
Jeg er ikke noe flink med å så, men i år har jeg kjøpt frø til å så direkte ute.
Ha en fin søndag.
Klem

LykkeLise sa...

Så flink du er:)
Har så lyst til å så jeg også (selvom jeg ikke har grønne fingre:) men har ikke plass i vinduskarmen.. men kan jeg sette de ut, eller er det for kaldt?

Kjempefin blogg forresten:)

Klem Lise

Fru.Underberget sa...

Takk for hyggelig kommentar på bloggen min:-)
Det er gøy å så frø selv. Skal snart forkultivere noen sommerblomster, men leter fortvilet etter frøpakkene jeg kjøpte for en stund siden...

Tulip sa...

Å sågøy å så. Si meg, har dine planter kommet så langt allerede, eller er det fjorårsbilder??

Sådde litt i dag...Koselig det.