* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 1. desember 2011

Pakker på en snor


Ute tuter stormen Berit, forhåpentlighvis på det siste verset nå. Himmelen er grå og gresset er grønt. Ikke mye julestemning ute altså. Men det er jo desto hyggeligere å være inne når det blåser som verst.


Det hadde gjort seg med snø på bakken nå som vi er inne i adventstida, men det kommer vel. Desember er så morsom. Det er en del som skal gjøres, men det er bare koselige ting syns jeg. Julegavene er i ferd med å bli tenkt ut. Planen er å lage noen selv, noen skikkelig smakfulle gaver!
Årets adventskalender er litt anderledes enn tidligere år. Den har blitt en gardin! Blir vel litt glissent utover i måneden, men jeg kan fylle på med pynt her og der. Jeg syns det ble fargerikt og kult. Dessuten har snille mormor og morfar ordnet nesten halvparten av gavene denne gang så nå kan vi voksne være spente når de åpnes også :)

Her er hvordan adventskalenderen har pleid å se ut i årevis!I kveld har jeg åpent verksted her på jobben. Det kommer mange venninner for å lage julegaver i keramikk. Tror det blir kjempekooselig, og kanskje til og med en tradisjon.  *GLED-GLED*

Ingen kommentarer: