* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 25. mai 2012

Trengte en krakk, lagde en krakk


Det ble nok ingen designklassiker, men den er byggmessig etter alle forskrifter! Denne krakken faller ikke fra hverandre med det første. Her snakker vi water, lodd, i vinkel og full symmetri.



Vi har jo diverse materialer på lur, og da jeg fikk et innfall i går var det bare å ta fram saga. En rask arbeidsskisse og jeg var i gang. Det er lett!

Krakken består av tretten deler, og nødvendig verktøy er sag (elektrisk kappsag er så klart lettest) meterstokk, drill + skruer og trelim.



Gjenbruk på sitt beste, vel. Tok finishen med litt panellakk i som jeg fant innerst i boden. Om jeg lager en til kan jeg kanskje være litt mer bevisst på form, men denne er helt klart funksjonell ;o)

Syrinene er på sitt vakreste nå. Når jeg sitter ute er jeg helt omgitt av syrinduft. De vokser over alt, i alle himmelretninger. Og hvert år ønsker jeg at de skal blomstre leeeenge, men vips! så er det over...




Den beste pinsa er nå!


6 kommentarer:

Bille sa...

Den krakken ble fin! Likre godt det litt robuste designet jeg, og trefargen. Greit med noen krakker i hagen om man nå skal sette seg ned eller løfte fram noen krukkeplanter. God pinse!

Fruen på Solhaug sa...

Så flink du er, skikkelig robust og praktisk krakk ;) god pinse!

Fine Friminutt sa...

Veldig fin! Og spesielt vakker ble den med den store buketter med syriner. De lukter helt fantastisk og hagen min er full av dem:-) Nyt kvelden. Hilsen fra Elin

hagen vår sa...

Den krakken likte jeg godt.

Merethe sa...

Krakken var stilig den. Røff og tøff..passer godt i hagen.
Nå nytes været ute i hagen og alt har eksplodert og vokser mens en ser det nesten... :) God pinse til deg. Hilsen Merethe

Underberget sa...

Kjempefin, liker både form og farge! Å, skulle ønske jeg turde å ta i en drill... Vi får snart noen restematerialer så kanskje, kanskje jeg også får meg en krakk:-) Fortsatt god helg!