* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 1. juni 2012

Pelargonia og Notting HillHeldigvis er det Notting Hill på Tv. Har sett denne filmen x-antall ganger (lik som Fire bryllup og en gravferd, The Holiday og den der Hugh Grant er statsminister og Colin Firth er forfatter og Liam Neeson er trist enkemann) Det er jo ikke noen gullrekke for tida, og fredag er Tv-kveld lizzom. 

Det er rart med det der, et utallig kanalvalg også finner jeg bare denne filmen som er verdt å bruke oppmerksomheten på. Den går jammen på dansk Tv3  ;o)


Ellers er det overvintrete pelargoniar som fortjener noe av min tid. De har ikke akkurat spruta ut i frodig blomstring, så i morgen blir det ompotting og å knipe stiklinger som står på planen.


FINT MED FREDAG!

2 kommentarer:

Tulip sa...

Her har ikke mine Pelargonier struttet særlig mye, de heller. Kun et par er kommet i blomst...men det er mange knopper på gang, så bare å vente:)

Koselig bilde iallefall!!

Frøken Fryd sa...

Og der ramsa du opp nesten samtlige av mine favoritt filmar som eg ser om att og om att, men Love Actually ser eg kun før jul :-) Finn fram ein av desse til fot spa'et ditt du, så har du plutselig to timer på baken ;-)