* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 29. august 2012

Neste sommer...

Hvert eneste år sånn på vårparten drømmer jeg om en fantastisk frodig hage som jeg ikke har sett maken til tidligere. Jeg sår og planter, gjødsler og vanner. Og det blir ganske bra. Men den fantastiske overfloden og overdådigheten uteblir liksom.

 I sommer var vi jo også bortreist i tre uker. Dete er ikke bra for hagen... Noen som kan dette med blomster er gjengen bak den eminente Månefestivalen i Gamlebyen. Her er det pynta med fantastiske blomster både foran og bak. Akkurat sånn som jeg ønsker meg. 

Jeg har naturligvis samlet frø fra denne herligheten, er det noe jeg kan så er det å samle frø. Jeg spotter prydtobakk her, bittesmå frø jeg har prøvd meg på før uten å få det til særlig bra. Den mørke lillaburgunder saken som henger kan jeg ikke navnet på, kanskje noen vet?

Så gjenstår det å se om det blir overdådig i hagen neste år! 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Den lilla hengesaken er en rosevindel :)

Tulip sa...

Hehe, ja kjenner samme greia her...var ute i hagen, som har blitt forsøkt etter at ferien var over...og det synes! I tillegg var vi også bortreist, det setter spor...
Jaja, Marianne, vi får begynne å planlegge våren- samle frø og planlegge, og drømme oss bort i frodige grønne og blomstrende overflod..
You wish!:)