* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 11. desember 2008

JA! til gran

Jeg har vært på grantreslang i skogen : ) Vel, jeg fikk lov av budeia altså. Vi pynter ikke noe særlig til jul før lille julaften. Adventslys og stjerne i vinduet er selvsagt framme sammen med litt blomster. Men nissene og tilbehør må vente litt til.

Så har det seg sånn at vi skal ha en liten fest på lørdag, og da er det koselig med litt pynt alikevel..

Jeg må slå et slag for den gode, gamle grana også. Det er helt sikkert at det blir et høyt og staselig grantre med stjerne i toppen her i huset i jula. Leste til min forskrekkelse i et eller annet interiørmagasin (finner det så klart ikke nå) at det kan være fint å bytte grana med olivenkvister! Hva gir du meg? Skal vi konvertere totalt til Provence/ Toscana året rundt nå da?

Hi, hi. Skjønner at jeg er konservativ på noen områder. Det er selvsagt fritt fram for alle å dekorere sånn man vil. Er man lei gran er sikkert oliventrær vel og bra : ) Velger å være tradisjonell jeg da.


Tradisjonelt tre med litt utradisjonell pynt; hva med en flyvende gris?!


11 kommentarer:

Ingrid sa...

Koselig med et lite førjulstre! Jeg har også store planer om en julegranslang i skogen.. har avtalt med ei venninne å stikke til skogs på lørdag.. hehe.

A-mora sa...

Så fint du har pyntet:))
Har så lyst på et sånt lite tre i sinkbøtte jeg.
Er enig med deg må ha juletre i jula og ikke oliventre:))

Frk. Maya sa...

Så utrolig fint du har pyntet i huset ditt. Og jeg ser de lekre hjertene dine er kommet på plass, mulig jeg må ta en titt inne i butikken din altså...
Julepynten for min del er ikke kommet i gang ennå. Jeg har snart eksamen, og så har jeg klart å bli sjuk også! Da er det godt å titte litt rundt til andre som har kommet i gang med jula, og få litt julestemning:)

Ragnhild sa...

Hei, he. Godt noen tørte å si det. Allt dette franske er jo så stas, at en nesten ikke tør si at en liker det norske. Det blir nok ikke noe oliventre her i jula heller. Den er jo veldig vanskelig å holde liv i, inne i varme og mørke stuer også.
Også lukter det jo mer jul i norske nesebor, med duften av gran da.
Klem

Fire Hjerter sa...

Så flott det lille treet ble. Er nok også tradisjonell når det kommer til juletre. Ikke noe oliventre her i gården nei. Selv sverger jeg til edelgran. Synes det er et nydelig tre.

Lisemoren sa...

treet var lekkert : )

Tulip sa...

Så fint lite tre du har funnet i skogen!

Enig med deg i at jeg vil holde på tretradisjonen. Ikke noen olivenkvister som erstatning, men sier heller som Ole Brumm: Ja takk, begge deler!

Du å du så flott badet deres var. lekker brunfarge på veggene, og koselig hylle!

Ha en fin advent!

Synnøve sa...

Ja og ja! Hihi, jeg kommer nok ikke til å bytte ut juletreet med noe oliventre med det første nei... Bare selve duften når treet kommer inn i stua er ensbetydende med jul for meg :) Har fått et lite "førjulstre" inni stua her vi også, vi pleier ikke å ha et stort et siden vi reiser bort hele julen. Og så må jeg bare si at peisen deres er jo helt fantastisk, skikkelig flott! Er den gammel mon tro...? Ha en herlig kveld! Synnøve :)

Hespe sa...

Så fantastiske bilder - nå kom jeg virkelig i julestemning:o) Det søte, lille juletreet var helt bedårende!

Ønsekr deg en flott førjulshelg - kos deg masse!

Klem:o)

Anette sa...

Heisann!

Stilig med den grisen! Jeg elsker litt utradisjonell julepynt! :-D

Smilla sa...

Nydelig pyntet hos deg! Kan jeg spørre hvor du fant de fine lilla julekulene? Jeg har jaktet men mangler fortsatt :)