* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

torsdag 30. juli 2009

Betroelser fra kjøkkenet






Tatt oppvasken? På hytta er det dårlig med oppvaskmaskin, så det blir litt sånn retro-teknologisk : ) Men det er ganske hyggelig å vaske opp igrunnen (når man vet at det ikke er forever) Det er ikke SÅ lenge siden vi fikk oppvaskmaskin. Åtte år er det siden vi pusset opp kjøkkenet og satte inn det uhyre populære IKEA-kjøkkenet Faktum Ståt. Jeg er veldig fornøyd med det, passer fint til huset og holder godt. Jeg kan også i farta komme på fem venner og bekjente som har det sammme kjøkkenet i ulike løsninger så her snakker vi vel folk flest! ; )







Ja, hva gjør man på en regnværsdag hjemme i ferien? Lurt å få unna noe pliktarbeid før jobben kaller igjen om noen uker. De siste dagene har jeg vært relativt tiltaksløs, men i dag kom den lille vaske-ånden over meg. Jeg sier den lille, for det er sjelden den store kommer hit.


Det var kjøkkenskapene som fikk en omgang med såpe og vann i dag, og da må jeg spørre; hvor ofte rengjør folk skapene inni? Jeg fant nemlig murpuss fra da vi bora hull i veggen for å montere kjøkkeninnredningen. Og det er som sagt åtte år siden... Det hører vel med til historien at det ikke akkurat var så veldig skittent inni der, da men.



Greit å ha det unnagjort!




9 kommentarer:

AnneKa sa...

Eg bruker retrotaktikken hjemme for tiden. Vaskemaskinen er i ustand. Hater å vaske opp, så eg har prøvd å slupplere med papirservice og plastkopper, og det funker til en hvis grad. Nå må eg bare få den maskina på beina igjen.

svein`s kone sa...

Hei:) Måtte le, murpuss:) Tror du snakker om folk flest der også. Ikke så altfor ofte kluten min er innom skapene nei, og såpelukt inni skapet her ville vel skremt vannet av glassa mine:) Fortsatt god "sommer". Klem!!

Anka sa...

Her var det mye fint stentøy (som de sier i detaljhandelen, hehe) Det er godt når man får vaske ånden over deg. Ønsker deg en god helg.

Ottilias Veranda sa...

Ha! Jag kan svara på det där med torka innuti skåpen! Ungefär samma erfarenhet som du! Vår diskmaskin strejkar så det blir handdisk för hela slanten...men det blir liksom renare i vasken!

Ha de bra o diska på!
Liisa

Tove sa...

Så mye fint servise du har! Og vasking i kjøkkenskap.. er vel ikke akkuratt dagligdags her i huset heller:) Men har faktisk gjort det en gang siden vi flyttet inn for fem år siden.. tror jeg..:)

Klem

Duften av erteblomster sa...

Å gurimei så mye fiiiiint servise du har!!!! Ble helt sjuk jeg nå :)

Ønsker deg en fin ny uke Marianne,
klem Vibeke

Rosas roulade sa...

Så mange smukke tallerkener, du har. Men jeg savner et billede af køkkenet, som du siger, folk flest har, for jeg kender det ikke. Her i huset har vi et gammelt køkken fra 1980érne, som vi har sat sammen på en ny og mere spændende måde.

Fortsat god sommer ønskes du af Rosas veninde Linda ;)

Kine sa...

For et lekkert service:)

Livs Lyst sa...

Utrolig herlige bilder av herlig porselen!!

Hilsen Liv