* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 19. juli 2009

Lovely lavender

Lavendelen er kjempefin nå, vi har to typer, den klassiske lavendel(hi hi)blå, og en lysere type. Begge lukter himmelsk. Til min glede har de formert seg skikkelig med masse småplanter nedenfor sinkbaljene de står i. Sikkert frø fra i fjor som har overvintret og spirer nå. Lavendelfrø skal jo som kjent ha en kuldeperiode for å danne planter, så her har det gått av seg selv! Skal selvsagt ta meg godt av de små babyene : )Gråvær så langt øyet rekker... Jeg graver i hagen i mellom regnbygene. Fire svære bregner skal bort til fordel for rosebusker, og kanskje et nytt gjerde dukker opp etter hvert. Jeg har masse hageplaner, planter skal deles, flyttes, formeres, klippes. Heldighvis går de ingen vei, det er bare å ta en ting om gangen!
Lev godt i gråværet!

4 kommentarer:

Guro sa...

Så vakker den lyse lavendelen var! Ante ikke at de kom i flere farger enn den "lavendelfargede"! :)

Cecilie sa...

Nydelig med lavendel!
Jeg har også den lyse typen. Stusset litt, for visste det ikke selv, men så kom det lyse blomster i stedet for blå. Søtt.

Ha en fin, litt grå, sommer! :)

klem, cecilie

Les Cotrions sa...

Beautiful lavender you have! Mine it's now dried...very hot here!
Wish you a nice new week!
Vale

AnneKa sa...

Lavendel står høyt på "må skaffe meg listen". Bor i den landsdelen som har vært "heldig" med været en stund nå, men nå er det vanningsforbud og skogbrannfare vi sliter med. Men nå skyet det over i kveld så kanskje kommer det regn :-)