* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

onsdag 30. juni 2010

FuglebadEt nytt badebasseng til småfuglene har funnet sin plass i et blomsterbed i hagen. Jeg har ennå ikke opplevd en eneste liten fugl oppi der, men kjærsten min sier han har sett en og annen kose seg. Det er jo sånn at det bor både en katt og en hund under vårt tak, det skremmer kanskje de fjærkledte?

Badekaret er i allefall veldig søtt og passer fint inn blant staudene. Planen er at det skal vokse opp ipomea som skal slynge seg oppover, men det ser ut til at det kan drøye litt. Tusen takk for gaven Siw og Lise!Jeg har også vært så heldig å fått urter ( takk Arne og Line! ) og de er gravd ned i urtehjørnet sammen med de gamle gode. De er dekorative og lukter godt, men jeg bør bli mye flinkere til å bruke dem i maten også. Timian, sitrontimian, gressløk ( den gjelder som urt den også?) salvie, rosmarin, mynte, oregano gror fint i år. Dekorative blomster får de jo også. Den store kjelen på bildet over er et lurt tips; bor hull i bunnen og vips kjempefine krukker som tåler vær og vind. Ofte finnes disse kjelene billig på loppis.


Sol og smil!

2 kommentarer:

Miss Mette sa...

Hei Marianne
Kom over bloggen din og tenkte jeg skulle legge igjen et lite spor... Likte meg veldig godt her inne, mye fine bilder, koselig hus og hage... mye variert :) La meg til som følger slik at jeg kan titte innom deg igjen. Ønsker deg en fortsatt fin helg, og sommer.... Klem fra Mette

Huldra sa...

Det var det mye godt for både øyet, nesen og ganen vil jeg tro. Smart tips med kjelen, og lekkert fuglebad. :)