* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 18. september 2011

Fugler i gangen
Jepps, da flyr det fugler rundt inngangsdøra vår. Eller, det ser mer ut som om de nettopp har kommet inn etter en lang flytur og nå puster de ut på en vakker kirsebærblomstrende gren her i gangen. Det ble ganske fint syns jeg, vi kan trenge litt farger og mønstre rundt om kring i huset. Fargene harmonerer godt med de andre veggene i første etasje.

Jeg skal røpe at belistningen ikke er helt ferdig. Ting tar nemlig tid. For anledningen er karmene rundt døra limt på med limpistol. Kanskje ikke en varig løsning, men det holdt til å få tatt litt bilder ;o)


Denne søndagen står i sofaens tegn kjenner jeg. Det er litt av hvert som venter i verkstedet. Jeg har laget knagger som jeg håper blir kule, må bare få på litt farge og glasur så er de klare til å monteres på bokskapene.  Ellers er det å gjøre som Vera: Finne seg en seg en deilig myk og varm skinnfell og slappe av! GOD HØSTLIG SØNDAG!


4 kommentarer:

Synnøve sa...

Åh, så fint det ble...! Disse tapetene er så flotte! Har nylig bestilt meg en pip-tapet selv, gleder meg noe innmari! Den skal opp på en vegg på gjesterommet :) Og så koselig bilde av hunden til slutt her... :) Kan jeg spørre hvordan dere har behandlet tregulvene på dette bildet...? Vi legger gulv på soverommene nå, har malt to av dem, men er litt i tvil om hva vi skal gjøre på det siste rommet. Dette gulvet så jo veldig fint ut, så da lurer jeg jo på om dere har gjort noe spesielt ;) Fortsatt god helg til deg! Synnøve :)

Anonym sa...

Koselig og pent med den pip-tapeten:)

Tulip sa...

Kjempesøt tapet. Kunne tenkt meg noe sånt selv!

Klem til deg!

Kari fra "Fredløs" sa...

Å, nydelig. Det blir ro i kropp og sjel når fugler og blomster hentes inn.Lykke til med utfordringen. Klem, Kari