* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

fredag 13. januar 2012

Hemmelig ryddesjau


Barnerommet er et salig kaos. Ungen er jo alltid midt i en spennende lek, og da er det jo ikke noe vits i å rydde inn alt det morsomme når kvelden kommer? Meningen er å fortsette neste dag. Men da er det ikke My little pony som er gøy lenger, da skal det tegnes, og alle tegnesaker skal utover gulvet sammen med leken fra i går. Så er det babydokker som skal koses med og ha nye klær, det er nødvendig med garn og stoffrester, og det klippes og klippes samtidig som det er kjekt å kose seg med lørdagsgodteriet sånn innimellom...I går hadde jeg en formiddag alene hjemme og benyttet flere timer til å sjaue skikkelig på barnerommet. Mye gikk på loftet, men det ble også en søppelsekk med ubrukelige ting (ja, etter min oppfatning ubrukelige) som jeg måtte smugle ut av huset i dag morges. Det er nemlig strengt forbudt å kaste noe som helst! Sånn er det når man har et sterkt forhold til absolutt alle eiendeler, som for eksempel mandler med tegnet ansikt i en pappeske, hauger med tegninger (ja, jeg tar vare på et utvalg) perler og tau, halve bratzdukker og ufullstendige kortstokker.
Så nå er det orden i sakene igjen. Det er plass til å leke på gulvet, og god oversikt i hyllene. Kosedyra er nyvasket og det er fritt for støv og seige sukkertøy i krokene!Min snedige plan med å smugle søppelsekken usett ut av huset gikk derimot i vasken. Det gikk hull i posen og en pen liten sti med bindies-perler røpet min lys-skye affære... Moralen får bli at det er aldri lurt å lure noen, det være seg barn eller voksen.


Nå er helgen her igjen! Enjoy :)

3 kommentarer:

Landcharm sa...

Barnerommet var veldig koselig iallefall. Ønsker en fin helg!

marianne leonora sa...

he he, kjenner meg igjen der ja. Har blitt ferska jeg også:-D Helt utrolig hva de kan spare på...Men heldige barn da, som har en mamma som ordner opp for dem. Selv om de ikke alltid setter pris på det og syns vi går for hardt til verks...

Therese sa...

Hei Marianne.Hvor har du fått tak i den flotte grønne hylla?