* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 27. januar 2008

Knapper og glansbilder

Vel, jeg har et fint syskrin som jeg har fått av morfaren min for leeenge lenge siden. Og så har jeg et som er helt maken etter farmora mi. I dag har de blitt støvsugd (!) og rydda i. Det ble så god plass at jeg brått bare behøvde ett av dem!
Jeg har satt i gang med et lite syprosjekt etter å ha blitt inspirert av annettenett (må lære meg å lenke). I dag trengte jeg lilla sytråd, men den glimret med sitt fravær. Typisk.


Veldig kjedelig å fotografere med kompaktkamera, men har ikke diditalt speilrefleks. Men det er en tid for alt, og nytt kamera kommer vel etterhvert : )2 kommentarer:

Synnøve sa...

Sukk ja, jeg ønsker meg også digital speilrefleks, får håpe det blir snart...! Focaccia-oppskriften under skal jeg jammen prøve, den så veldig god ut, og ikke så vanskelig, så det bør vel jeg klare også ;) Fortsatt god søndag! (det lille som er igjen av den ;) Synnøve

Annettenett sa...

Bra med orden i sysakene ja, der har jeg litt av en jobb å gjøre...eh! Heldig du som har to skrin, da har du litt å gå på:)
Gleder meg til å evnt se hva du får ut av ditt forkle. Sender deg en mail til jeg med noen bilder du ikke fikk...kanskje litt bedre forklart.