* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

mandag 7. april 2008

Frihånsdbroderi på symaskinDet er lenge siden jeg har vist noe hjemmeprodusert. Da passer det med dette bildet som jeg lagde i fjor, og som skal få et nytt hjem snart. Jeg liker teknikken kjempegodt. Ansiktene er tegnet i full fart på symaskinen, helt på frihånd. Jeg prøver å ha en ide om hvordan tegningen skal bli før jeg starter, men det blir sjeldent sånn jeg hadde tenkt. Det er vanskelig å lage pene trekk, det blir ganske grovt, og dermed får de også mer personlighet syns jeg.

Da jeg skulle merke alle bildene hadde jeg allerede navn på "personlighetene" i hodet:Øverst er Ashley Judd, Lærer'n, Barnetv-dama, Supporter'n, Gunda og nederst Svensken : )
Beklager ujevn lyssetting på fotografiene!

9 kommentarer:

Tea sa...

Utrolig kult! :) Hvordan i all verden klarer du det der??? Jeg er kjempeimponert! :)

Synnøve sa...

Nei så stilig, det der hadde jeg aldri klart...! Hihi... :)

Ang bildene så er det kjempelett, når du laster dem opp, så kan du velge str. -lite, medium eller stort. Jeg velger liten str., og så flytter jeg bare rundt på dem inni der jeg skriver innlegget mitt, f.eks setter fire sammen. Æsj, jeg er ikke så god til å forklare, men bare prøv, og si fra om du ikke får det til! Synnøve :)

Annettenett sa...

Tøft!!!

Synnøve sa...

Nei uff, det er jeg som er dårlig å forklare ;) Skal vi se:

Når du lager et nytt innlegg, så kommer du inn i det vinduet der du skriver sant? Og der trykker du på det lille ikonet for å laste opp bildene dine. Da får du opp et nytt vindu, og til høyre der kan du velge bildestørrelse du vil laste opp i. (Liten, middels eller stor). Da velger du liten, og laster opp de bildene du vil ha i den størrelsen. Da kommer bildene dine inn øverst i innlegget ditt. Hvis du trykker på et bilde da, (fortsatt der du skriver innlegget ditt) kommer det opp en firkant rundt, og du kan flytte det hvor du vil, innimellom teksten. Og da kan du også legge f.eks to små ved siden av hverandre, eller under hverandre. Slik er det jeg gjør det i hvert fall, jeg håper det er likt for deg også! :)

Lene sa...

Så utrolig orginalt Marianne! Jeg blir veldig inspirert av å se andre skape orginale ting. Jeg har liten tid til å være kreativ og skapende for tiden, siden vi akkurat har fått en liten valp som vi må få litt skikk på. Mye kos og veldig mye jobb.... Ha en fin dag!

prinsessa1976 sa...

Nei så stilig. Dette er rett og slett KUUUUULT. YOU GO GIRL!!!

Tante Mimmi sa...

Hei! No har eg lest i veg på "Marianne produkt", så no forstår eg! Du held sikkert på med ein master i formgiving. (Eller kva det no heiter i år???) Er det rett?? Knall spanande prosjekt du har for deg. Kvifor me er så opptatt av det som ein gong vart skapt har vel kanhende noko med identitet å gjer? Ein musikar har vel snakka om "Å finne deg sjølv"
Eg som før ikkje kunne utstå 70-talet syns no alt som kan minne om min barndom er kjempe gøy! Barndommens grønnedal! Og til styggare det er , til meir sjarme på eit vis!
Lukke til med oppgåva- det vil eg også gjere ein dag!! (Søknadsfrist i mrg...men veit ikkje om eg har nok å tenke på om dagen..)
Frihåndsbroderi er utruleg kjekt! Bursdagskortet til vesla mi,som er to i dag, vart laga slik i natt...men ikkje på langt nær så kule som dine fjes!;)
Bloggings!:)

Tante Mimmi sa...

kjære vene..vart litt ivrig! Komma og punktum uteblei.. og skikkeleg tunge setningar! Lese du det 5 ganger kan det være du forstår!

Rosas roulade sa...

Så fine disse var...det må jeg prøve en dag, hvor jeg ikke er i gang med tusind andre ting ;)