* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 13. april 2008

Nam-nam

Her er en slager fra kjøkkenet; knasende sprø krutonger stekt i olje med urter og hvitløk. Det er fritt fram for å bruke opp gammelt tørt brød og frese det opp til noe skikkelig godt. Jeg bruker dem til supper og salater, men de er også gode som snacks.Slik kan det gjøres: Del opp brød i terninger og vend dem i olje og en krydderblanding du synes er god. Ca tre spiseskjeer olje til en halv formloff uten skorper. Legg terningene på bakepapir midt i ovnen på svak varme til de har fått gyllen farge. Ca 15 min ved 100 grader. Nam-nam!

7 kommentarer:

Tea sa...

Mmmmm... Jeg elsker krutonger i salat, og har aldri lagd det selv. Må prøves!!! :D Takk for oppskrift!

Magny sa...

Ååååååh , takk for fristende oppskrift... Oppmuntrende! Takk for støtten hos meg nett no, har mistet en baby... men å overleve dette??? det har tatt meg helt!
men klem til deg ;)

Smilla sa...

Har aldri prøvd å lage krutonger selv når jeg tenker meg om, så dette skal jeg teste ut. Takk for tipset :)

Annettenett sa...

Mmm...dette må testes ut ja:) Høres ut som noe jeg kan få til! Herlige kjøkkenbilder under her!

Smilla sa...

Som sagt så gjort... I går ble det hjemmelagd tomatsuppe med nydelige krutonger takket være ditt inspirerende tips! Anbefales!

Whoopsi Daisy sa...

Deilig..... jeg husker jeg fikk slike når jeg var på besøk hos en venninne som "litta jinte". Gode minner vettu.
Ser du har hatt vårrengjøring også og ja det blir så deilig og friskt etterpå. God samvittighet er heller ikke å forakte. Bare fryd og gammen egentlig med slikt arbeid :o).....synd det er så vanskelig å få satt igang.
Fine bilder du tar - det er artig og leke seg med fotoapparatet. Jeg prøver meg litt jeg også, kunne godt tenkt meg et litt mer fancy kamera, men det jeg har duger godt det også.
Ha en god uke
Whoopsi Daisy

Synnøve sa...

Å det høres rett og slett nydelig ut, får helt vann i munnen her jeg sitter... ;) Takk for tipset! Synnøve