* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

tirsdag 22. april 2008

Herlige NorgesglassDet er mange her inne som bruker helgene på loppejakt. Vi var også innom en tur på lørdag og kom ikke tomhendte ut. Jeg syns at Norgesglass er kjempefine, og føler nesten en plikt til å "redde" dem fra å havne på søplehaugen. Ennå er det mange igjen, men jeg tror de er utrydningstrua! Men hva skal man så bruke alle disse flotte burkene til da? Gi bort presanger i, for eksempel. Og jeg fikk et fint tips av en nabovenninne; siden glassene er luft-tette er det lurt å ha sølvtøyet oppi! Da anløper ikke sølvet og blir svart. Pent er det jo også, og dem som liker å ha ting til pynt kan la glassene med kniver og gafler i stå framme.16 kommentarer:

Magny sa...

Ja det var en god idè... er også glad i Norges-glass! Fine bilder du har tatt!!klem:O)

Den gode feen sa...

Så kjekt at du kommenterte hos meg, slik at eg fann deg! Du har ein superkoseleg blogg. Nydelege bilete av Norgesglas med sølvtøy i. Eg har mange Norgesglas, men mangalr sølvtøy, så det må eg gjere noko med :)

Hulda sa...

Så flotte bilder! Norgesglass er veldig fine, samtidig som de er praktiske. Bruker å ha ris og pasta i noen på kjøkkenet.

prinsessa1976 sa...

For en super ide. Jeg har mitt sølvtøy liggende i en skuff og da er det jo ingen som ser det. Nå skal det børstes støv av syltetøy glassene og sølvtøy skal vaskes. Ha en fin fin dag. Klem :O)

Hespe sa...

Heisann...
Takk for besøket!

JA, er ikke Norgesglass herlige! Kan brukes til så mangt..!

Nok en ny blogg for meg dette her -kjempefin! Linker deg jeg :o)

Herlig dag videre til deg!

Blått er flott sa...

Det var en skikkelig god idè!! Sølvtøy er jo så stilig, og det er dumt å ikke kunne ha det til "pynt", men nå er jo det problemet løst.
Jeg er også glad i NorgesGlass, det stod igjen to store esker da vi flyttet inn i huset her :)

Også var det supert at du delte siden med vintage-bildene med oss, takk!!

Ha en super dag!

liven sa...

Takk for kommentaren!! Dette var en ny blogg for meg :O)
Så lurt med disse glassene til sølvtøyet......det er jo ikke så veldig gøy å pusse sølv akkurat!!
Ha en fin kveld:O)

Dans på roser sa...

hei!
Takker for hilsen i min blogg. Så koselig blogg du har! Jeg er også glad i Norgesglass, veldig egentlig.
Fint å dekorere med lys i, og med blomster, osv. osv.osv....
Har planer om å putte vaskepulver i de også.
Jeg linker til deg. =)

Synnøve sa...

Jeg er også veldig glad i Norgesglass, får litt dne følelsen av at jeg må "redde" dem ja ;) God idé å ha sølvtøy i dem! Ha en fin dag! Synnøve :)

Anine sa...

Utrolig flott ide :) Har to kasser med Norges glass stående på hytta, gjett om de skal få en ny vår i sommer. Har brukt dem til lanterner og satt telys i dem, hengt dem opp i trærene, det er veldig koselig også...
Har forresten ennå ikke sett filmen du nevnte, den må sees :) Venter på at finværet snart tar slutt,2 uker med godvær er fremmed for oss i Bergen... men da, når regnet muligens kommer igjen... blir nok en film eller 3 satt på :)
Ha en strålende ny dag :)
Anine

Anonym sa...

Så supersmart å oppbevare sølvtøyet i Norges-glass. Dekorativt også... En del av mine er plassert på loftet; kanskje eg må finne dei fram igjen:0)

Tove sa...

Takk for kommentarer hos meg. Du viser jo så masse fint du også at jeg må linke til deg også, så jeg får fulgt med:)

For en god ide med sølvtøy i Norgesglass! Det må jeg prøve:) Jeg har nettopp funnet en ny ting til å bruke mine til, jeg skal kjøpe en masse knallfarget ( syntetisk og fælt i smaken) her i usa, og så ha dem i glassene ( høyt oppe) på rommet til Hannah og i barneavdelingen i butikken jeg skal starte:)

kommer snart igjen:D

klem

Tante Mimmi sa...

Nyyydlege bileter og flotte norgesglas! Som kan brukast til det meste og er såå sjarmerande!
Men etter akvariet vårt sprakk denne veka måtte nokre guppiar mellomlande i eit, men det kan dei IKKJE brukast til..!
God veke!

Linda sa...

Jeg er stor fan av Norges glass og etter at jeg flyttet til Sverige er det noe jeg virkelig setter stor pris på.
Her i huset spiser vi mye bönner, linser, törket frukt, forskjellige typer mel... ja alt mulig kan man fylle i disse glassene. Det blir utolig dekorativt i skapet syns jeg. Og så gir det meg en god fölelse hver dag.
Jeg har ikke värt i Norge på 3 år.
Velgig god ide med sölv töyet.

Unsepus sa...

For en flott idé! Jeg har mange Norgesglass, og bruker dem til alt fra sukker og mel til knapper og stoffrester. Men jeg hadde aldri kommet på å ha sølvtøyet i dem hvis jeg ikke hadde sett bloggen din!

Stubbetufsa sa...

Flott Marianne! Jeg hadde ikke tenkt på sølvtøy! Men så har jeg ikke så mye av den sorten, da. Jeg bruker dem til å lage nåleputer av (se på bloggen min)...