* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

lørdag 2. februar 2008

blomsterløker


Noen yndige små perlehyasinter har fått plass i vinduskarmen. Det er så fint å se den tynne, vevre stilken som vokser opp fra løken sin. Blomstene spretter ut som små perler. Mose gjør seg godt rundt løkblomster, vi har nok å ta av fra plenen!

Sviblene fra jul ligger til tørk, kanskje jeg får dem til å gro igjen neste år. Planter dem ikke ut, synes de er så malplasserte i et sommerbed. Svibler hører til i desember : )
GOD FASTELAVENSØNDAG!

2 kommentarer:

Synnøve sa...

Det går i perleblomster her også ser jeg, de er jo så nydelige :) Og det er så fint med sånne gamle blomsterplansjer, (Eller hva jeg skal kalle dem) har et par sånne på veggen her hjemme. Har ikke spart på svibelløkene mine, visste ikke helt hvordan jeg skulle ta vare på dem. Nå angrer jeg selvfølgelig litt... Fortsatt god søndag til deg! Synnøve :)

Kreoline sa...

Så nydelige perleblomster, kom nesten, men bare nesten, i vårstemning, her er det kaldt og regn og vind, så det er derfor jeg ikke kommer i vårstemning, men bildet ditt var så skjønt at jeg kjenner følelsen. Så mange skjønne "knapper og glansbilder", jeg elsker knapper og har en del. Nydelig det du har sydd også, så er det så kjekt å bruke gamle klær og stoffer om igjen. Har heller ikke spart på svibelløkene mine, men jeg oppdaget at jeg er visst litt allergisk, så det blir nok ikke svibler på meg neste jul. Ha en fortsatt fin uke og en kjempefin helg, klem fra meg.