* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

tirsdag 27. mai 2008

To vesker i samme familie

Det er lenge siden jeg har vist noen kreative utvekster. Det blir mer hage og ute-på-tur-innslag nå i den lyse årstiden, naturlig nok. Men her er en eldre tova veske som har fått en lillesøster i matchende farger og pynt. Jeg liker godt bruntoner sammen med gammelrosa! Jeg har pleid å stryke på bilder på veskene jeg lager, men disse har ikke fått noen. Synes bånda er pynt nok.Så vil jeg slå et slag for hvitt stakitt! Det er jeg som er arkitekten, snekkeren og maleren bak dette gjerdet, litt stolt av det. Her er det nymalt og fint : )

Kan legge til at vi har en nabo som er tuja-fan, og han skulle gjerne hatt denne muren av en buskvekst rundt hele eiendommen sin, men jeg har klart å holde på stakittgjerdet. Tuja er greit nok, men jeg syns ikke det passer i en gammel hage i gammel bebyggelse!

8 kommentarer:

HildeS. sa...

Hei på deg.
Fine vesker du har laga, begge to:)
Stakittgjerde er såkoseleg, og det skal eg har rundt huset vårt også, ein gang. Det er berre så synd at det er så masse malejobb med det,men fint er det definitivt:)
Einig med deg at Colin Firth er den beste som Mr.Darcy. Han er til å spise opp,hehe:)
Ha ei god natt.

prinsessa1976 sa...

NYDELIGE VESKER- BØYER MEG I STØVET:o)

Hobbyhuset-Merete sa...

Nydelege vesker du har sydd!! lekre stoff du har sett saman :o) Stakittgjerdet har du all grunn til å vera stolt over! koseleg med f.eks klatrerose som veks oppover det..
Fin onsdag til deg :o)

Hulda sa...

Så skjønne vesker du har sydd, virkelig lekre er de. Flott hvitt gjerde du har laget, du er flink, ja. :)

Tove sa...

Fy søren så nydelige vesker du har laget!! De var virkelig flotte altså!

Og snakre og male stakitt... litt av en jobb, men fint er det iallfall. Ligger forresten en award til deg inne hos meg...har helt glemt å si ifra..

klem

Oleiv Lene sa...

Heisann!
For en koselig blogg du har, her var det masse kreativt og fint:o)
Kjekkt å titte innom sånne blogger!
Du og dine får ha en fin kveld.

Synnøve sa...

Så lekre vesker!! Nydelige farger, og detaljer, likte spesielt godt den nederste :) Jeg har nettopp kjøpt meg symaskin, og kløner meg gjennom noe stoff her, hihi... Har nok en lang vei å gå før jeg kan lage slike vesker! Har så lyst å lage handlenett, vet du om noen nettsteder e.l. som har bra oppskrifter på slikt? Jeg liker også stakittgjerder, ditt var kjempefint :) Skulle ønske jeg hadde! Og er ingen stor fan av tuja... Heia stakitt! ;)

(Og takk for koselig kommentar om nettbutikken, om du tør å prøve deg på litt netthandel, så vet du i hvert fall hvem sin blogg du skal klage høylytt på om pengene dine forsvinner, hihi... ;) Ha en fin kveld! Synnøve

jeezluiz sa...

hallo

fin blogggss du har æ