* FINE TING * HAGEN MIN * GAMMELT OG NYTT * SELVGJORT OG VELGJORT *

søndag 7. august 2011

Innendørs


Det er ikke annet å melde enn at i dag blir en stille innedag. Eller stille og stille, det er fire ni-åringer i annen etasje, så det er heldigvis liv nok i huset! Men det er ikke de helt store gjøremåla som skal gjennomføres i dag. Jeg tenker meg en tur ned i verkstedet for å lage flere slike potteskjulere som på bildet her. Kan hende vennene mine begynner å bli lei av hjemmelagete gaver, men her kan jeg jo slenge en blomst oppi sånn at det er  blomsten som er gaven og potteskjuleren er tilbehøret ;o)


Ellers er det litt småforberedelser til jobbing i morgen. Blir fint å starte opp igjen og treffe kolleger og etterhvert studenter igjen.

 GOD SØNDAG!

4 kommentarer:

Inger Marie sa...

Kjempefine blomsterpotter du lager:)lekkert med blomsterfargen til...du er sååå kreativ:)

fru vims sa...

god morgen!
Her koses det over en lav sko om dagen.
Akkurat nå ligger poden og sover formiddagsluren sin.
Veldig kjekt for mamman som måtte stå opp litt for tidlig i dag.... ;)

Må si du er flink med hagen din!
Her på hvaler er det så sterk sol hele tiden (hehe, ja nemlig)og jorda er så skrinn (tror det er veeldig mye berg under) at jeg føler jeg ikke får til noen ting.
Har planta rabarbra (i skyggen ved komposten, ser ut som den overlever) og Hurdalsrose.
Blomsterbedet som var så flott da vi flytta inn ser ikke like flott ut nå...men man trenger sikkert noen år på baken før man kommer ordentlig i gang. :p

Håper du får en flott lørdag!

Tulip sa...

nydelige blomsterpotter:) Jeg tror ikke vennene dine blir leie av slike flotte hjemmelagete gaver, i tilfelle skjønner jeg meg ikke på dem.
DU: Blomkarsen får du i rød også. Kjøpte det selv i år, og de blomstret med noen litt mindre blomster enn de oransje og gule. men fine var de!
Da vet du det;)

Cassy sa...

The first photo is perfectly captured.

Cassy from Acoustic Guitar Software